Dark_loader
Trouwen bij Restaurant Uddelermeer « Huwelijk
Staticmap?center=52.2482364,5.7601655&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=52.2482364,5

Restaurant Uddelermeer

Uddelermeer 5
3852 NR Ermelo

0577 401202
restaurant@uddelermeer.nl
www.uddelermeer.nl


Trouwen bij het Uddelermeer

Op de meest oostelijke grens van de gemeente Ermelo, ligt Restaurant Theehuis het Uddelermeer. Prachtig gelegen aan het Uddelermeer en de Hunneschans. Al generaties lang een begrip in de wijde omtrek van de prachtige Veluwe maar ook daar buiten. Centraal gelegen, tussen de A-28 en de A-1 is ons bedrijf met ruime parkeermogelijkheden, een ideale locatie voor bruiloften, feesten, partijen en (vergader)arrangementen en recepties.

Restaurant Uddelermeer

Vooral ook bekent vanwege het grote terras met uitzicht over het Uddelermeer. Met de vele wandel en fiets routes, grenzend aan de Kroondomeinen, is het “Uddelermeer” een heerlijke uitvalsbasis voor een daglang genieten. Terugkomend wacht u een heerlijk kopje koffie met ons beroemde “Uddelermeertje”, een smakelijke lunch of een heerlijk diner. In het vakblad  “Lekker”,  kregen wij een vermelding voor de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding van onze kaart. Het is elk jaargetijde goed toeven in ons restaurant.

High Tea of buffet

De menukaart is veelzijdig en voor “elck wat wils” . Daarnaast bereiden onze creatieve koks voor u de heerlijkste streek- en de mooiste seisoensgerechten (Asperges, wild, etc) .Ons Koetshuis of het Serre restaurant, is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een familiebijeenkomst. Met een eigen terras en een jeu de boules baan, kunt u genieten van een heerlijke High Tea of één van de vele buffetten.

Het Koetshuis

Natuurlijk staan we bekend als een gewilde trouwlocatie en met name ons Koetshuis  is daarvoor uitermate geschikt! Door de gemeente Ermelo zijn wij aangewezen als trouwlocatie en daar zijn we trots op! Voor grotere groepen wijken we uit naar onze Serre of grote Zaal. Wanneer een bruidspaar kiest voor  de huwelijksvoltrekking op onze locatie met daarna de receptie en het feest, zijn hier geen kosten aan verbonden! Wij kunnen ruim tweehonderd gasten herbergen! Een ideale en romantische combinatie is voor de kerkelijke inzegening gebruik te maken van de kapel op kasteel- landgoed Staverden op 10 minuten rij afstand.

Overigens sluiten wij voor een huwelijk ons hele bedrijf zodat wij alle aandacht kunnen richten op het bruidspaar en hun gasten. Zie voor een eerste indruk en de uitgebreide mogelijkheden onze website.  Tijdens een persoonlijk gesprek laten wij u graag de locatie zien en vertellen u onder het genot van een kop koffie of een drankje, graag en geheel vrijblijvend wat de mogelijkheden en de kosten zijn

Graag tot ziens !

Matthijs en Hanneke Edink- van Duuren

Gerelateerde bedrijven