Trouwen bij Hotel 's-Hertogenbosch - Vught « Huwelijk

Hotel 's-Hertogenbosch - Vught

Bosschweg 2
5261 AA Vught

073 6587777
events@vught.valk.com
www.valkbruiloft.nl

De perfecte trouwlocatie in Brabant

Trouwen is iets bijzonders en de perfecte locatie maakt je bruiloft onvergetelijk. In Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught is meer mogelijk dan je denkt voor de ceremonie, receptie, diner en/of feest. Onze sfeervolle zalen dienen als mooie decors met diverse mogelijkheden.

Wanneer je op zoek bent naar een prachtige trouwlocatie in Brabant, is Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch-Vught ideaal. Het ligt ongeveer 7 minuten rijden met de auto van ’s-Hertogenbosch vandaan. Met het openbaar vervoer kost het slechts een klein kwartier. Het hotel heeft ook een zeer centrale ligging aan de snelweg A2.
Buiten trouwen bij Van der Valk Hotel Vught

Uitgebreide mogelijkheden

Van der Valk Hotel ’s Hertogenbosch-Vught beschikt over 10 verschillende zalen geschikt voor een romantische ceremonie, een feestelijk diner of een geslaagd feest. De zalen hebben verschillende formaten en zijn geheel naar wens in te delen. Of je nu kiest voor een knusse besloten ceremonie of een groot feest voor honderden mensen, bij Van der Valk Hotel s’Hertogenbosch-Vught kan het allemaal.
 
Natuurlijk is het bij ons mogelijk om (met een deel) van het gezelschap te komen overnachten. Ook voor het vieren van de huwelijksnacht ben je bij ons aan het juiste adres. Het hotel beschikt namelijk over verschillende luxe suites. Zo is de Delphi Suite de perfecte plek om samen te overnachten. Deze Grieks beschilderde kamer met open badkamer inclusief bubbelbad is de ideale plek voor een romantische huwelijksnacht.
Bruidssuite bij Van der Valk Hotel Vught


Een overzicht van (een deel van) onze zalen:

  • De Dieze is een unieke plek voor een romantische ceremonie samen met je geliefden.
  • De Pianobar van het hotel is de unieke plek voor je receptie. De stijlvolle inrichting is een echte blikvanger en een prachtige locatie voor het aansnijden van de bruidstaart.

  • Voor het diner nodigen wij je graag uit in de Vughtse Heide. Zoals de naam misschien al doet vermoeden is de inrichting van deze zaal ook geïnspireerd op prachtige paarse heide. De ruimte is voorzien van ronde tafels in combinatie met diverse sta-tafels, hierdoor kunnen uw gasten gemakkelijk rondlopen en gesprekken voeren. De Vughtse heide beschikt over een eigen terras waar je gezelschap eventueel ook naar buiten kan.

  • Voor een spetterend feest is de Valkenzaal uitermate geschikt. Voldoende ruimte voor een opstelling naar wens met diverse sta-tafels maar indien gewenst ook zitplaatsen. Voorzien van een open bar en sfeervolle verlichting. Liever een intiemer feest? Dan is ook de Dieze of de Pianobar een mogelijkheid.

Trouwfeest bij Van der Valk Hotel Vught

Een onvergetelijke dag 

De mooiste dag van je leven vraagt om een perfecte organisatie. Bij Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught nemen wij alle zorg uit handen en helpen graag om van je bruiloft een onvergetelijke dag te maken. Mede door de unieke ligging van het hotel en het professionele team dat inspeelt op je specifieke wensen, zijn wij er zeker van dat Van der Valk Hotel ’s-Hertogenbosch – Vught de perfecte keuze is voor je grote dag.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Een romantische huwelijksnacht: 5x tips

Gerelateerde bedrijven