Trouwen bij Wapen van Hengelo « Huwelijk

Wapen van Hengelo

Parallelweg 2A LS
7553 LG Hengelo

074 2051224
info@wapenvanhengelo.nl
www.wapenvanhengelo.nl

Het perfecte decor voor jullie dag

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!! Om van jullie huwelijksdag een onvergetelijke dag te maken, zijn jullie natuurlijk op zoek naar een locatie waarin al jullie wensen werkelijkheid worden. En daar denken wij bij Wapen van Hengelo graag over mee.Wapen van Hengelo

Wapen van Hengelo is dé plek voor een prachtige huwelijksvoltrekking en een vaste trouwlocatie van de gemeente Hengelo. Binnen in de mooiste ceremoniezaal van Twente of buiten in ons sfeervolle stadspark aan het water, jullie ja-woord is een feestje op zich.

Na afloop van de trouwceremonie is het tijd om feestelijk te toosten met een lekker glas bubbels op jullie kersverse huwelijk en het aansnijden van de bruidstaart. De eerste felicitaties worden in ontvangst genomen. Een speciaal moment!Trouwen in Twente Wapen van Hengelo

In een intieme setting samen aan tafel met alleen je ouders, familie en allerbeste vrienden. Of een groots en sprankelend feestmaal. Onze chef en zijn team gaan elke uitdaging aan. Van exclusief 5-gangen diner tot een uitgebreide barbecue op een mooie zomerdag in ons prachtige stadspark.

Haar bijnaam ‘Paradiso van het Oosten’ stamt al uit de jaren ’70. De Grote zaal, één van de mooist gerevitaliseerde monumentale podiumfeestzalen inclusief balkon, vide en podium! Volledig in ere hersteld en onder het hoge zadeldak met de spectaculaire kroonluchters waan je je nog altijd in een van de meest exclusieve clubs. Jullie feest is gegarandeerd een succes!

Heb je vragen, neem dan contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven