Trouwen bij De Schildhoeve Buitengewoon « Huwelijk

De Schildhoeve Buitengewoon

Fluitenbergseweg 69
7931 PA Fluitenberg

0528 220002
buitengewoon@deschildhoeve.nl
www.deschildhoeve.nl

Landelijke bruiloft in Fluitenberg

Trouwen bij De Schildhoeve Buitengewoon is een totaalbeleving. Onze locatie is ladelijke gelegen in de bosachtige en fotogenieke omgeving van Fluitenberg en aangewezen als trouwlocatie van de gemeente Hoogeveen. Wij helpen jullie graag bij het organiseren van jullie bruiloft van A tot Z.

De Schildhoeve Buitengewoon beschikt naast het restaurant over twee sfeervolle zalen met aangrenzende terassen. Niet alleen binnen is de ideale setting voor jullie trouwdag. Onze prachtig aangelegde parktuin met vijver en vlonder leent zich bij uitstek als decor voor jullie buitenbruiloft.
Buiten trouwen bij De Schildhoeve Buitengewoon

Vier de liefde

Van een klassieke bruiloft tot een bruiloft in festivalsferen, wij kunnen al jullie wensen verwerken tot een uitzonderlijke mooie dag! Een dag waar jullie optimaal kunnen genieten van elkaar en van jullie gasten. Van de ceremonie, de champagnetoost tot aan het diner en het avondfeest. Vier de liefde met familie en vrienden!

Wij begrijpen dat iedere bruiloft persoonlijk en uniek is. Daarom nodigen wij jullie graag uit op De Schildhoeve Buitengewoon voor een persoonlijke kennismaking en rondleiding. Onder het genot van een kopje koffie, thee of drankje bespreken wij graag jullie wensen. Graag tot ziens!

Gerelateerde artikelen

Trouwen in Drenthe

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Gerelateerde bedrijven