Trouwen bij Veenpark « Huwelijk

Veenpark

Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum

0591 324444
info@veenpark.nl
www.veenpark.nl

Trouwen in 't Veenpark

Waar vind je nu een heel dorp om te trouwen en een heel park om te feesten? Natuurlijk in Drenthe. Om precies te zijn in het Veenpark in Barger-Compascuum, bij Emmen.

In het Veenpark komt de Drentse veenhistorie tot leven. Je rijdt en vaart er door nostalgische dorpen en een natuurlijk hoogveengebied met echte turfafgraving. De bakker, de kruidenier, de klompenmaker en de turfsteker zijn er elke dag aan het werk. Dit alles is het decor van jullie trouwdag.
Trouwen in het Veenpark

Trouwen en vieren op dezelfde locatie

In het Veenpark maken we van jullie huwelijksdag een onvergetelijke dag. Een uniek locatie voor de huwelijksceremonie, maar ook een schitterende locatie voor de foto’s, het toosten, de bruidstaart en alles wat daar bij hoort. Jullie gasten reizen met een smalspoortrein naar de trouwlocatie, dat kan alleen in het Veenpark.

De auto's parkeren op onze ruimte parkeerplaats en die pas 's avonds laat na het feest of diner weer opzoeken. Dat is het voordeel van het Veenpark als jullie trouwlocatie; lekker alles bij elkaar! Geen gerij, geen gedoe!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Trouwen in Drenthe

Gerelateerde bedrijven