Trouwen bij Villa Maasdonk « Huwelijk

Villa Maasdonk

Kerkstraat 28
5391 AA Nuland

073 5321206
info@villa-maasdonk.nl
www.villa-maasdonk.nl

 Welkom bij Villa Maasdonk, dé locatie voor ieder bijzonder moment

Wie de trouwlocatie Villa Maasdonk betreedt, waant zich al snel in een andere wereld. Een wereld vol romantiek waar het gebouw met uitstraling van kasteel met huiselijke warmte zorgt voor een buitengewoon wonderlijke sfeer met een Royal touch.Villa Maasdonk

Binnen & Buiten

De locatie heeft bijna in elke ruimte een aparte look en feel die toch bij elkaar aansluiten. Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden. Als officiële en vrije trouwlocatie kan de huwelijksceremonie in iedere gewenste ruimte plaatsvinden. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor de prachtige kapel of de kloostertuin buiten met een prieel. Alles is op your big day volledig van jullie, zowel in het voorjaar als in het najaar is alles uitermate geschikt voor de perfecte huwelijksdag.

Zorgeloos genieten

Van het ja-woord tot een spetterend feest in de avond. In Villa Maasdonk kun je je complete huwelijksdag vieren. Geen moment van de dag verveelt door de verschillende intieme kamers. Snijd de trouwtaart aan in de bibliotheek en vier het feest in de tuinzaal. Een echte eyecatcher is de prachtige kapel.  Als jullie de liefde officieel bezegelen, doe je dat tussen glas-in-loodramen, kroonluchters en muurschilderingen.Villa Maasdonk trouwlocatie Brabant

Bij de planning van een bruiloft komt best veel kijken zoals het regelen van de uitnodigingen of de kleding. Hoe fijn is het dan als de locatie waar jullie bruiloft plaatsvindt al veel zaken uit uw handen kan nemen? Denk hierbij aan culinaire invulling, muzikale omlijsting en aankleding. Ook tijdens de bruiloft en het feest wordt er gezorgd voor de perfecte huwelijksdag door een professioneel team dat alles tot in de puntjes verzorgd.

Persoonlijk gesprek & locatiebezichtiging

in een persoonlijk gesprek, op afspraak, zullen wij graag nader ingaan op de details omtrent de huwelijksdagen en informeer naar de talloze mogelijkheden.

Marijcke van Oss

06 19 22 19 21

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

De leukste zomerse trouwideeën

Dit is hoe jij jouw tuin inricht met huwelijkscadeaus!

Gerelateerde bedrijven