Trouwen bij Wereldmuseum Rotterdam « Huwelijk

Wereldmuseum Rotterdam

Willemskade 25
3016 DM Rotterdam

010 2707150
reserveringen@wereldmuseum.nl
www.wereldmuseum.nl

Wereldmuseum Rotterdam

Centraal in het historische Scheepvaartkwartier ligt het Wereldmuseum. In het schitterende, iconische gebouw bruist het sinds 1851 van de activiteiten. Wij vertalen het rijke verleden naar een hedendaagse moderne trouw- en feestlocatie waar gastvrijheid, inspiratie en culinaire kwaliteit centraal staan.

Bij ons kan het allemaal; van ceremonie tot feest. Geef elkaar het ja-woord met uitzicht op Rotterdams mooiste skyline, ontvang jullie gasten tijdens een receptie aan de kade of geef een swingend feest met de grandeur van weleer. Ervaar de rijkdom van de wereld. Welkom in het Wereldmuseum!
Trouwen in het Wereldmuseum Rotterdam

Trouwlocatie

Onze drie zalen zitten vol Rotterdamse historie, hebben een moderne inrichting en alle benodigde audiovisuele faciliteiten. Het meubilair is naar jullie wensen aan te passen in verschillende opstellingen. In de Elie van Rijckevorselzaal kan met een klein gezelschap getoost of intiem gedineerd worden. De Balzaal, eventueel in combinatie met de Salon, kan gebruikt worden voor een groter gezelschap tijdens de ceremonie, receptie, diner of feest.

Wereldkeuken

Groots, intiem of privé. Ons keukenteam kookt met liefde voor iedereen. De chefs laten zich inspireren door de rijkdom van de superdiverse stad die Rotterdam is. Zij verzorgen met gemak een receptie met pincho's of een diner voor 200 personen. Bekijk hier ons Foodbook.

Wereldteam

Ons team staat klaar om jullie dag onvergetelijk te maken. Met onze persoonlijke begeleiding zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld. Samen met jullie kijken wij welke zalen het meest geschikt zijn en welke inrichting het beste past. De mogelijkheden op onze locatie zijn eindeloos.
Trouwen in het Wereldmuseum Rotterdam

Aanvraag vrijblijvende offerte

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jullie bruiloft? Wij horen jullie wensen graag. Na een uitgebreide intake maken wij met plezier een offerte op maat.

Fotografie: Jessica Jongman Photography | Lumifotografie | Anne Hamers Fotografie | Michel Mees Photography | Marnix de Stigter Bruidsfotografie | Kim van Tuijl | Ossip Architectuur Fotografie

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart

Large_trouwringen_christian-bauer_verlovingsringen

Christian Bauer: voor altijd

Gerelateerde bedrijven