Trouwen bij Golden Tulip Hotel Central « Huwelijk

Golden Tulip Hotel Central

Burg. Loeffplein 98
5211 RX Den Bosch

073 6926926
info@hotel-central.nl
www.hotel-central.nl

Trouwen in Den Bosch

Een leuke en drukke tijd breekt aan om alles tot in de kleinste details voor te bereiden, want uw huwelijksdag moet een dag worden om nooit te vergeten. Golden Tulip Hotel Central is dé perfecte locatie met alles onder 1 dak voor deze historische dag, ‘uw eigen sprookje in hartje ’s-Hertogenbosch’.

Gelegen op de mooiste plek van ’s-Hertogenbosch aan de historische Markt, het eeuwenoude hart van de stad. Al sinds 1905 biedt het hotel een gastvrij, warm en bourgondisch welkom aan al haar gasten.
Trouwen bij Hotel Central in Den Bosch

Uw eigen sprookje in hartje ’s-Hertogenbosch

Golden Tulip Hotel Central kan uw huwelijksdag compleet van A tot Z verzorgen. Van de officiële huwelijksvoltrekking tot aan de huwelijksnacht. Aan alles wordt aandacht besteed om uw dag bijzonder en onvergetelijk te maken! Bij Hotel Central zijn ze van mening dat iedere gelegenheid uniek is en daarom een compleet eigen invulling vereist.

In een persoonlijk gesprek geeft het team u graag een goede indruk van de vele mogelijkheden die het hotel kan bieden en die zijn eindeloos: de huwelijksceremonie, ontvangst met champagne en bruidstaart, receptie, diner en feestavond. Wat dacht u van een onvergetelijk huwelijksfeest of een sfeervolle receptie in de prachtige 14e eeuwse Gotische gewelvenkelder? Of laat u zich eens culinair verrassen in de Bossche huiskamer: Brasserie Cé? Onderdompelen in luxe kan adembenemende rooftop event locatie: Penthouse Central.
Trouwen in Den Bosch bij Hotel Central

Een huwelijksdag om nooit te vergeten

Met ‘meer dan een eeuw ervaring’ in de Bossche Gastvrijheid maakt Hotel Central uw bruiloft tot een waar succes. Informeer wat Golden Tulip Hotel Central voor u kan betekenen en maak van uw dromen, onvergetelijke herinneringen! Het kan én mag allemaal!  Wilt u reserveren, informatie en/of een rondleiding om alle mogelijkheden te komen bekijken? Laat het ons weten! Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar op het directe telefoonnummer 073-6926926.

“Wij kunnen niks anders zeggen dan dat Hotel Central voor ons de ideale locatie is geweest voor onze bruiloft. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot de nazorg was perfect geregeld.. Hotel Central heeft een hoop zorgen uit handen genomen en gezorgd voor een onvergetelijke dag. Super bedankt daarvoor!”

Gerelateerde artikelen

Dinsdag 10 januari: Trouwbeurs West-Brabant

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Trouwen in Brabant

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven