Trouwen bij Korenmolen De Hoop « Huwelijk

Korenmolen De Hoop

Schoutenlaan 75
4854 AV Bavel / Breda

0161 432491
info@korenmolendehoop.nl
www.korenmolendehoop.nl

Trouwen bij Korenmolen De Hoop

Al meer dan 30 jaar verzorgen wij met zorg en aandacht alle mogelijke feesten, partijen en evenementen. Wat begonnen is als een kleinschalige horecagelegenheid om een kop koffie te kunnen drinken na een molen-excursie, is inmiddels uitgegroeid tot een modern horecabedrijf dat bekend staat om zijn veelzijdigheid, flexibiliteit en persoonlijke aandacht.

De sfeer van de oude molen uit 1865 is absoluut bewaard gebleven en is gecombineerd met een eigentijdse uitstraling. Wij staan graag voor u klaar om uw trouwdag passend in te vullen. Het gastvrije team van Korenmolen De Hoop regelt alles tot in de puntjes!
Trouwlocatie Breda

Uw trouwdag op één locatie

Beleef de mooiste dag van uw leven op deze unieke locatie in Bavel. Al 25 jaar realiseren wij met uiterste zorg en aandacht de mooiste bruiloften in Korenmolen De Hoop. Sinds 2007 zijn wij een officiële trouwlocatie, zodat ook de ceremonie bij ons plaats kan vinden. Het aantrekkelijke van Korenmolen De Hoop als trouwlocatie is dat de huwelijksvoltrekking, de fotoreportage, de receptie, het diner en het trouwfeest op één unieke locatie plaats kunnen vinden.

Bovendien verzorgen wij uw dag tot in de details. Van aankleding van de feestelijke ruimtes tot verzorging van de muzikale omlijsting, van advies op gebied van drankjes en hapjes tot een heerlijk diner met dagverse gerechten uit eigen keuken.

Gerelateerde artikelen

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Trouwen in Brabant

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Dit zijn de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant

Gerelateerde bedrijven