Trouwen bij Brouwerskolkje Exclusief « Huwelijk

Brouwerskolkje Exclusief

Brouwerskolkweg 5
2051 ED Overveen

023 5219134
info@brouwerskolkje.nl
www.brouwerskolkje.nl

Trouwen bij Brouwerskolkje Exclusief

Temidden van het groen van het Brouwerkolkpark, de duinen en op loopafstand van de Noordzeekust vind je een op en top trouwlocatie. Bij Brouwerkolkje Exclusief staat alles klaar om jullie de mooiste dag van jullie leven te bezorgen. Van huwelijksceremonie, tot diner op maat en spetterend feest.

Het Brouwerskolkje ligt op een prachtige plek in het groene hart van de gemeente Bloemendaal. Deze locatie in de bosrijke duinen heeft een unieke sfeer en biedt zowel binnen als buiten het perfecte decor voor jullie trouwdag.
Trouwen in Overveen bij Brouwerskolkje Exclusief

Exclusief voor jullie bruiloft op maat

Trouwen bij Brouwerskolkje Exclusief is een feest! Van een memorabele ceremonie en toost naar een receptie of feestavond. De verschillende onderdelen kunnen jullie binnen, maar ook buiten op het grote (verwarmde) terras vieren. Deze intieme trouwlocatie wordt exclusief voor jullie gereserveerd en kan volledig naar wens worden ingericht, zodat jullie trouwfeest een onvergetelijke ervaring wordt.
Trouwen in Overveen bij Brouwerskolkje Exclusief

Ook het diner wordt op maat voor jullie samengesteld. Chefkok Martin en zijn keukenbrigade serveren een spectaculair feestmaal op tafel. Voor een goed trouwfeest zijn alle ingrediënten aanwezig: een goede geluidsinstallatie, mooie verlichting en een uiterst intieme setting.

Meer informatie over trouwen bij Brouwerskolkje Exclusief? Maak snel een afspraak en kom eens langs voor een goede kop koffie! En laat jullie tijdens  de rondleiding verrassen door de vele mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Gerelateerde bedrijven