Trouwen bij Beneden Sas « Huwelijk

Beneden Sas

Heense Molenweg 23
4655 TB De Heen

0167 503224
trouwen@benedensas.nl
www.benedensas.nl

Zeg 'ja' tegen de liefde van je leven bij Beneden Sas

Opzoek naar een bijzondere trouwlocatie aan het water? Bij Beneden Sas bereik je via een romantisch sluisbruggetje een prachtig klein eiland. In de originele sluiswachterswoning op dit eiland vind je restaurant Beneden Sas. Een op en top trouwlocatie.

De ongerepte natuur van de Dintelse Gorzen, misschien wel het mooiste natuurgebied van Brabant, is een uniek decor voor jullie trouwdag. Daarbij komt dat Beneden Sas niet alleen bekend staat om zijn bijzondere sfeer, ook het team dat je bruiloft organiseert is spraakmakend.
Trouwen bij Beneden Sas

Officiële trouwlocatie

Tijdens jullie grote dag staan zowel ons warme, sfeervolle huiskamercafé, als de ruime vlindertuin geheel tot jullie beschikking. Wij bieden de mogelijkheid om zowel binnen als buiten onder prachtig bloesemende fruitbomen en een grote wilg de officiële trouwceremonie te houden. Beneden Sas is namelijk een erkende gemeentelijke trouwlocatie.

Sfeervolle feestlocatie

Ook kunnen hier de receptie en het feest plaats vinden. Daarnaast beschikken we nog over een sfeervolle feestlocatie nabij het sluizencomplex. Tijdens deze dag kunnen wij verschillende huisgemaakte hapjes, gerechten en buffetten serveren. Uiteraard kan alles aan jullie wensen en budget aangepast worden.
Trouwen bij Beneden Sas

Romantisch overnachten

Aan het einde van het feest kunnen jullie overnachten in de oude sluiswachterswoning. Daarin bevindt zich ook de bruidssuite. Ook biedt deze woning ruimte aan 10 van jullie gasten. Willen jullie optimaal genieten van al het moois dat Beneden Sas en zijn omgeving te bieden heeft, blijf dan wat langer dan een dag. Geef je over aan de rust, de stilte en de natuur en geniet van elkaar.

Gerelateerde artikelen

Large_bruiloft_tuinfeest

Tips voor een feestje in je achtertuin

Large_huwelijksnacht_bruidssuite

De huwelijksnacht: zo maak je het bijzonder

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Gerelateerde bedrijven