Trouwen bij Garnwerd aan Zee « Huwelijk

Garnwerd aan Zee

Hunzeweg 38A
9893 PD Garnwerd

0594 628130
info@garnwerdaanzee.nl
www.garnwerdaanzee.nl

Trouwen aan het Reitdiep

Garnwerd aan Zee is een unieke gelegenheid in het pittoreske Garnwerd, in de Groningse natuur van het Middag Humsterland, 10 km ten noorden van Groningen. Een bijzondere locatie voor feesten en partijen. Veelzijdig, ruimtelijk en sfeervol met een prachtig uitzicht over het Reitdiep.

Uw huwelijksdag is natuurlijk een heel speciale gebeurtenis. Garnwerd aan Zee vormt hiervoor het ideale decor en heeft alles te bieden om deze bijzondere gelegenheid op één locatie te vieren: van officiële huwelijksvoltrekking, gezellige receptie en fantastisch diner tot en met een bruisend feest.
Trouwen bij Garnwerd aan Zee

Trouwlocaties

Garnwerd aan Zee biedt meerdere trouwlocaties. Wat denkt u bijvoorbeeld van een huwelijksceremonie op één van onze prachtige terrassen boven het water, op ons strandje met een intiem trouwprieel, een ceremonie in onze prachtige tjalk of in onze mooie Harbour zaal?

Vanaf de trouwlocaties heeft u een schitterend uitzicht over het Reitdiep en de rustieke omgeving van Garnwerd, waar u tevens de mooiste bruidsrapportages kunt maken.

U kunt 7 dagen per week bij Garnwerd aan Zee het jawoord geven, zowel overdag als in de avonduren.

Gerelateerde artikelen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

15 januari: Bruidsevent Xsasa Haren

Trouwen op Ameland

Voordelen van een intieme bruiloft

Gerelateerde bedrijven