Trouwen bij Restaurant Grebbelounge « Huwelijk

Restaurant Grebbelounge

Buursteeg 2
3927 EJ Renswoude

085 0410110
info@grebbelounge.nl
www.grebbelounge.nl

Bruiloft op het Fort aan de Grebbelinie

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in omgeving Renswoude, Ede, Veenendaal? Dan zijn jullie bij Restaurant Grebbelounge op het juiste adres.

Restaurant Grebbelounge is een officiele trouwlocatie van Renswoude. Op deze mooie locatie midden in het Fort aan de Grebbelinie zijn alle voorwaarden aanwezig om op een unieke manier jullie bruiloft te vieren.
Trouwlocatie in Renswoude

Alles naar jullie wensen

Willen jullie alleen de ceremonie houden, overdekt of volledig in de natuur omringt door grachten, bunkers en een uniek uitzicht? Willen jullie alleen een compleet verzorgde feestavond? Of willen jullie de trouwdag helemaal bij ons beleven? Onze mooie en vooral rustige locatie biedt jullie de kans om de mooiste dag van jullie leven volledig naar wens te vieren.

Voor de kinderen op jullie bruiloft hebben we door onze ruimtes binnen en buiten veel te bieden. Of jullie nu een springkussen willen, Hollandse Spelen, of een tv-hoek; de kinderen worden altijd goed vermaakt!

Fort aan de Grebbelinie ligt op ongeveer 500 meter van de afslag Veenendaal A12, en is dus voor iedereen die jullie uitnodigen makkelijk te bereiken. 

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwen_huwelijk_bruiloft

Ideeën voor een unieke, persoonlijke bruiloft

Large_trouwlocatie_brabant_fortsintgertrudis

Trouwen in Fort Sint Gertrudis. Ja ik wil!

Gerelateerde bedrijven