Trouwen bij Restaurant Grebbelounge « Huwelijk

Restaurant Grebbelounge

Buursteeg 2
3927 EJ Renswoude

085 0410110
info@grebbelounge.nl
www.grebbelounge.nl

Bruiloft op het Fort aan de Grebbelinie

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in omgeving Renswoude, Ede, Veenendaal? Dan zijn jullie bij Restaurant Grebbelounge op het juiste adres.

Restaurant Grebbelounge is dé trouwlocatie van Renswoude. Op onze mooie locatie op het Fort aan de Buursteeg midden op de Grebbelinie hebben we alle mogelijkheden om op een unieke manier jullie bruiloft te vieren. 
Trouwlocatie in Renswoude

Alles naar jullie wensen

Willen jullie alleen de ceremonie houden, overdekt of volledig in de natuur omringt door grachten, bunkers en een uniek uitzicht? Willen jullie alleen een compleet verzorgde feestavond? Of willen jullie de trouwdag helemaal bij ons beleven? Onze mooie en vooral rustige locatie biedt jullie de kans om de mooiste dag van jullie leven volledig naar wens te vieren.

Wij helpen u van begin tot eind met uw partij. Onder het genot van een kop koffie gaan we samen op zoek naar de invulling voor uw dag. In de voorbereiding bent u altijd welkom. Wij vinden een persoonlijke benadering heel belangrijk. Alleen zo komen wij samen tot de perfecte dag.

Restaurant Grebbelounge ligt op ongeveer 500 meter van de afslag Veenendaal A12, en is dus voor iedereen die jullie uitnodigen makkelijk te bereiken. 

Gerelateerde artikelen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Tips voor een feestje in je achtertuin

Voordelen van een intieme bruiloft

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Gerelateerde bedrijven