Trouwen bij Bij Ons in de Wellerwaard « Huwelijk

Bij Ons in de Wellerwaard

Friese pad 4a
8305 AZ Emmeloord

0527 745469
info@bijons-wellerwaard.nl
www.bijons-wellerwaard.nl

Trouwen Bij Ons

Bij Ons kun je trouwen, toasten, dineren en feesten op één locatie. Wij hebben verschillende mogelijkheden voor lunch, ceremonie, taart & toast, borrel, diner, receptie & feest; chique en stijlvol maar ook informeel en “gewoon gezellig”. Natuurlijk altijd naar jullie persoonlijke wensen aan te passen.
Trouwen op het strand

Door de flexibele indeling, zowel binnen als op het strand, is het paviljoen geschikt voor grote maar ook kleinere bruiloften. Trouwen met de voetjes in het zand? Dat kan! Of juist een ruimte helemaal voor jezelf met eigen bar, terras en uitzicht op de Casteleijnse plas? Bij Ons is er voor ieder wat wils.

Food & Drinks

Je gasten raken niet uitgesproken over jullie onvergetelijke dag. Omdat deze ook helemaal bij jullie past. Want of je nu kiest voor een BBQ, intiem diner, gezellige lunch of ontspannen borrelen, Bij Ons zorgen we ervoor dat jullie en jullie gasten in de watten worden gelegd.
Trouwen op het strand

Alles op één prachtige locatie

Van een ceremonie op het strand, een sfeervol diner in de serre tot een knallend avondfeest in jullie eigen prachtig aangeklede zaal, wij helpen graag om van jullie trouwdag een onvergetelijke dag te maken. Wij gaan graag met jullie in gesprek en zo stellen wij een tot in de puntjes verzorgd programma samen, waarna wij graag een passende offerte maken.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven