Trouwen bij Prinsenhof Best « Huwelijk

Prinsenhof Best

Hoofdstraat 43
5683 AC Best

0499 371822
info@prinsenhofbest.nl
www.prinsenhofbest.nl

Niets moet, alles mag bij Prinsenhof Best!

Hebben jullie trouwplannen? Kom dan eens bij ons binnen kijken! Zalencentrum Prinsenhof is een unieke locatie in het hart van Best. Ons enthousiaste team staat graag voor jullie klaar om er samen met jullie een onvergetelijke dag van te maken.

Het belooft een van de mooiste dagen van jullie leven te worden. Omdat Prinsenhof Best een officiële trouwlocatie is, kunnen jullie bij ons terecht voor de gehele trouwdag: ceremonie, receptie, diner en feestavond.
Trouwen bij Prinsenhof Best

Trouwceremonie

De meest perfecte ruimte voor de ceremonie is onze entree. Door de grote poortdeuren stappen jullie naar binnen, waar jullie gasten al op jullie zitten te wachten. De ambtenaar van de burgerlijke stand ontvangt jullie en de intieme ceremonie kan beginnen. Jullie favoriete nummers tijdens de ceremonie, uiteraard is dat geen probleem, en verhoogt het de persoonlijkheid van de ceremonie wanneer “jullie” liedje wordt gespeeld.

Receptie en feest

Na de ceremonie kunnen we de gasten ontvangen in het hofje met een glaasje, wanneer iedereen jullie feliciteert. Ook het aansnijden van de taart past op dit moment perfect. Jullie snijden uiteraard zelf de taart aan, en wij nemen het graag van jullie over om alle gasten te voorzien van jullie zelf uitgezochte bruidstaart. Natuurlijk bewaren we het bovenste stuk voor jullie zelf.
Trouwlocatie in Best

De rest van de dag kunnen we naar wens invullen. Denken jullie aan een intiem diner, een receptie, een feest. Genoeg dingen om over na te denken. Ook andere zaken nemen wij jullie ventueel graag uit handen. Denk daarbij aan fotograaf, weddingplanner, artiesten, kaarten, de taart. Prinsenhof Best heeft door haar jarenlange ervaring de contacten voor een totaalconcept. Dit delen we graag met jullie. Niets moet, maar alles mag.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

9 januari: Trouwbeurs West-Brabant

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Always Forever Trouwbeurzen 2024

Gerelateerde bedrijven