Trouwen bij Café De Bak « Huwelijk

Café De Bak

Blokhuisplein 40
8911 LJ Leeuwarden

058 3020500
info@cafedebak.frl
www.cafedebak.frl

Trouwen in de oudste gevangenis van Nederland

Stel je voor: een magische trouwerij met al je geliefden achter de poorten van de oudste gevangenis van Nederland. Ontdek deze geheime parel aan de oude gracht van Leeuwarden. 

Trouwen in de kapel, feesten op de binnenplaats

Wauw… je ja-woord geven in de prachtig gerenoveerde kapel van de oude gevangenis…. Wie wil dat nou niet? Vervolg je dag in de gezellige plek ‘Voorarrest’ of daar waar vroeger de gevangenen konden ‘luchten’: de binnenplaats van de gevangenis. Hier bevindt zich nu een buitenbar en geniet je van de zon of de knusse vuurtjes. Een live cooking barbecue behoort hier tot de mogelijkheden, of neem plaats aan de gedekte tafels van het sfeervolle Eet- en drinklokaal Proefverlof.
Trouwen in Leeuwarden bij De Blokhuispoort

Van klein maar fijn tot groots feest!

Omdat het met 50 mensen gezellig moet zijn maar met 1000 mensen net zo knus mag voelen, is De Blokhuispoort de ideale plek voor jouw trouwdag! In de sfeervolle ruimtes binnen of buiten, creëren we altijd een intieme sfeer. Voor welke plek binnen de poorten je ook kiest, wij garanderen je een onvergetelijke dag. Vergeet tot slot niet de mogelijkheid om in Café de Bak tot in de vroege uurtjes de voetjes van de vloer te laten gaan!

Vrijblijvend meer informatie?

Ons gastvrije en vriendelijke personeel ontzorgt jullie op de dag zelf en voorziet jullie gasten met een glimlach van lekkere hapjes en drankjes. Maar voor die tijd gaan wij graag met jullie in gesprek over hoe we jouw dag onvergetelijk kunnen maken. Mail direct naar info@proefverlof.frl en wij nemen contact met je op.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven