Trouwen bij Het Turfschip « Huwelijk

Het Turfschip

Schipperstraat 2
4871 KK Etten-Leur

076 5013145
sales@hetturfschip.nl
www.hetturfschip.nl

Het Turfschip Etten-Leur is dé plek voor uw bruiloft

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Iedereen heeft andere wensen voor de bruiloft: groot en traditioneel of juist klein, intiem en casual. Wat uw wensen ook zijn, Het Turfschip Etten-Leur geeft u een variatie aan mogelijkheden. Niet alleen qua ruimte maar ook de culinaire invulling kan geheel naar wens verzorgd worden.

Jullie gaan trouwen en willen natuurlijk dat dit de mooiste dag van jullie leven wordt. En dus moet alles perfect zijn en moet de dag weerspiegelen wie jullie als koppel zijn. Daarbij hoort een mooie locatie voor jullie receptie, diner en feest.
Trouwlocatie in Etten-Leur

Verrassend en veelzijdig

Voor een casual en kleine receptie past ons themarestaurant helemaal bij jullie. Of kies voor de Herenkamers met hun prachtige uitzicht op de Leurse Haven, de oude zeepfabriek en stellingmolen De Lelie waar gezellig geborreld en gedineerd kan worden. Hebben jullie veel genodigden dan proosten jullie met jullie gasten in een van onze grotere zalen. Willen jullie de bruiloft in een bepaald thema? Ook dat realiseren wij voor jullie. Kijk voor ideeën in onze galerij.
De culinaire invulling van uw bruiloft is in goede handen bij ons keukenteam.

Onbezorgd genieten van elkaar

Koffie met bruidstaart, bubbels en heerlijke hapjes, een romantisch diner of liever een familietafel of swingend buffet. Samen met jullie maken we er een heerlijke dag van. Laat jullie ontzorgen door ons team van professionals, zodat jullie optimaal kunnen genieten van de dag en van jullie gasten.

Ook wanneer jullie op zoek zijn naar ruimte voor de bruiloft en zelf de culinaire invulling ter hand willen nemen, kan ruimte bij ons gehuurd worden, inclusief een professionele keuken. Tevens beschikt Het Turfschip Etten-Leur over acht ruime en comfortabele tweepersoonskamers. Daar kunnen jullie nagenieten van een geweldig feest!
Trouwlocatie in Etten-Leur

Jullie bruiloft bij Het Turfschip Etten-Leur

  • 14 multifunctionele zalen

  • Professionele keuken, cateraar op locatie ook mogelijk

  • Van 6 tot 2600 personen

  • Goed bereikbaar, slechts enkele minuten van de A58/A16

  • Gratis parkeergelegenheid voor de deur

Kom de sfeer proeven van de verschillende ruimtes bij Het Turfschip Etten-Leur en doe verdere inspiratie op voor de invulling van uw bruiloft bij ons team! Maak een afspraak of vraag direct een offerte aan.

Gerelateerde artikelen

Dinsdag 10 januari: Trouwbeurs West-Brabant

Trouwen in Brabant

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Unieke ervaring: overnachten in een klokkentoren

Gerelateerde bedrijven