Trouwen bij Fier Bussum « Huwelijk

Fier Bussum

Dr. Abrham Kuyperlaan 1 A
1402 SB Bussum

035 7504711
info@fierbusum.nl
www.fierbussum.nl

Trouwen bij Fier Bussum

Fier Bussum is een officiële trouwlocatie van de gemeente Gooise Meren. Op zoek naar een romantische trouwlocatie buiten? Of wil je deze speciale dag liever binnen in één van onze ruimtes houden? Bij Fier Bussum doen wij ons best om ons Fort om te toveren tot jouw droom trouwlocatie.Fier Bussum Trouwlocatie

Unieke trouwlocatie

Fort Werk IV is gebouwd in 1868, als onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Een muur met schietgaten, kazematten, een oude artillerieloods en een poterne; een lange ondergrondse gang. Hierdoor is onze locatie geschikt voor een ieder die op zoek is naar een sfeervolle en unieke trouwlocatie. Zodra je het terrein van dit culturele erfgoed betreedt, stap je in een andere wereld. Met een wonderschoon uitzicht is Fier Bussum dus een unieke trouwlocatie waar de mogelijkheden onbegrensd zijn. Zie jij jezelf op deze bijzondere dag al het ja woord geven op onze unieke trouwlocatie? Neem dan snel contact met onze locatiemanager op!

Locatiecatering en decoratie

Op de mooiste dag van jullie leven wordt alles tot in de puntjes verzorgd. Van lekkere hapjes tot sfeervolle decoratie. Onze romatische trouwlocatie beschikt over een eigen keukenbrigade die de heerlijkste gerechten bereidt. Hebben jullie speciale culinaire wensen? Onze keukenbrigade maakt graag een voorstel op maat, geheel naar wens.Trouwen bij Fier Bussum

Ook is het mogelijk om de decoratie op de romantische trouwlocatie geheel naar wens uit te kiezen. Wij hebben een eigen decorateur die alles uit de kast haalt om onze intieme trouwlocatie voor jullie onvergetelijk aan te kleden. Of je nu kiest voor een intieme trouwlocatie binnen of juist voor een ceremonie op onze buiten trouwlocatie, het is altijd tip-top aangekleed.

Van ja-woord tot trouwfoto’s

Van begin tot het eind, het is mogelijk jullie hele huwelijksdag te beleven bij Fier Bussum. Het jawoord in onze prachtige tuin, de bruidstaart aansnijden en proosten met champagne, een heerlijk diner en een swingende afsluiting in onze Loods. Bij Fier Bussum hebben jullie de keuze uit meerdere ruimtes om deze dag tot een groot succes te brengen.

Wij doen ons uiterste best om deze dag van begin tot eind voor jullie te regelen. Ook jaren na de trouwdag geniet je nog na van deze speciale dag, door de wonderschone trouwfoto’s. Op onze unieke trouwlocatie is het namelijk ook mogelijk om de mooiste trouwfoto’s te maken. Van foto’s van het net getrouwde stel tot foto’s van de familie op de dansvloer. Onze unieke omgeving zorgt voor een geweldige achtergrond voor trouwfoto’s.

Fotografie: Dolf van Stijgeren

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_huwelijksreizen_amsterdam

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven