Trouwen bij Grand Café de Kroon « Huwelijk

Grand Café de Kroon

Taets van Amerongenstraat 15
7475 BT Markelo

0547 740000
info@dekroonmarkelo.nl
www.dekroonmarkelo.nl

Vier jullie bruiloft bij De Kroon

De mooiste dag van jullie leven tot in de puntjes verzorgd in een sfeer van gezelligheid, gastvrijheid en vooral veel liefde! Dat is wat jullie verwachten. Grand Café de Kroon kan daar aan bijdragen. Zij zijn ervaren in het verzorgen van onvergetelijke bruiloften. 
Trouwen bij De Kroon Markelo

Er zijn eindeloze mogelijkheden: Het JA woord geven op het podium, op het terras of juist intiem in het midden van de zaal omringt door jullie geliefden? Dat kan! De Kroon is een officiële trouwlocatie waarbij de huwelijksvoltrekking onder ons dak kan plaatsvinden.

Diverse prachtige zalen

De bruidstaart aansnijden in de ene zaal en feesten in de andere zaal? Geen probleem! Dineren met het eten waar jullie altijd van smullen? Samen met onze chef kies je wat er op tafel geserveerd gaat worden. Een spetterende entree maken als Mr & Mrs tijdens het avond feest? Spectaculair kunnen we het maken. De zalen kunnen we naar jullie wens inrichten en we kunnen je adviseren met het kiezen van een band of DJ.
Bruiloft bij De Kroon Markelo

Onvergetelijke trouwdag

Vertel ons jullie wensen voor dé dag uit jullie leven. Bij ons kunnen jullie de complete trouwdag vieren of onderdelen ervan. De Kroon draagt er graag aan bij om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken! Wij voeren jullie wensen uit, regelen alles tot in de puntjes en nemen jullie zo veel mogelijk organisatie uit handen.

Neem contact op met ons via 0547-740 000, mail naar info@dekroonmarkelo.nl of kom eens vrijblijvend langs om te komen kijken! In een persoonlijke afspraak kunnen we al jullie wensen bespreken.

Gerelateerde artikelen

Large_horloge_bruidsaccessoire_dresselberg

Dresselberg Horloges, Time Is On Your Side

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Gerelateerde bedrijven