Trouwen bij Museum Speelklok « Huwelijk

Museum Speelklok

Steenweg 6
3511 JP Utrecht

030 2326081
verhuur@museumspeelklok.nl
www.museumspeelklok.nl

Trouwen in Utrecht?

Dat doe je in het hart van de stad, in Museum Speelklok, gevestigd in de middeleeuwse Buurkerk. Ons oude pand ademt de romantische sfeer van een ver verleden en de collectie mechanische muziekinstrumenten maken een feeëriek decor voor uw bruiloft.

Het officiële deel van de dag, maar ook de receptie, het diner, en het dansfeest, kan in één van de museumzalen georganiseerd worden. Een prachtige achtergrond voor de mooiste dag van uw leven!
Trouwen in Museum Speelklok

Beleef een muzikale en unieke trouwdag in Museum Speelklok

De glazen Transeptzaal heeft op grote hoogte, tussen de gewelven, goed zicht op het Middenschip van de voormalige Buurkerk en is tijdens openingstijden van het museum beschikbaar voor uw ceremonie.

Wanneer u daarna kiest voor een muzikaal omlijst diner, staat het gehele museum tot uw beschikking. U kunt uw gasten ontvangen in het Museumcafé Klok en dineren in het eeuwenoude Middenschip, de Danszaal, of de Techniekzaal. Bovendien wordt uw avond uniek met onze muzikale tour.

Tijdens een exclusieve demonstratie tonen wij uw gasten enkele topstukken uit onze collectie mechanische muziekinstrumenten, die normaliter voor het grote publiek verborgen blijven. Ook voor een partnerprogramma biedt het museum vele mogelijkheden.
Trouwen in Museum Speelklok

Heeft u er wel eens aan gedacht om in de avond te trouwen en uw receptie te organiseren in de museumzalen? De Danszaal, het Middenschip en Café Klok zijn na sluitingstijd en op maandagen voor u geopend. Museum Speelklok is vaste trouwlocatie van de gemeente Utrecht.

De Transeptzaal
- 130 gasten in theateropstelling,
- 60 gasten in dineropstelling,
- 175 gasten in receptieopstelling.

De Danszaal
- 140 gasten in theateropstelling,
- 60-150 gasten in dineropstelling,
- 180 gasten in receptieopstelling.

De Techniekzaal
- 50 gasten in theateropstelling,
- 40 gasten in dineropstelling,

Het Middenschip (zaal is aan te passen in grootte)
- 130/450 gasten in theateropstelling,
- 100/150/275 gasten in dineropstelling,
- 100/150/200/500 gasten in feestopstelling.

Informatie Museum Speelklok

Op 10 minuten loopafstand van Utrecht Centraal Station. Parkeren kan onder andere in de parkeergarage Springweg, op 5 minuten loopafstand van het museum. De afdeling Verhuur informeert u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Stuur een e-mail naar verhuur@museumspeelklok.nl of bel 030-2326081.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

18 februari: WeddingFair Utrecht

Gerelateerde bedrijven