Trouwen bij Restaurant Mucha « Huwelijk

Restaurant Mucha

De Sterke Arm 1
3901 EK Veenendaal

0318 505533
info@restaurantmucha.nl
www.restaurantmucha.nl

Sfeervol trouwen in Veenendaal

Zij in jurk, hij in pak. Nu gaat het er echt van komen: huwelijksceremonie, trouwringen en Restaurant Mucha. De dag van jullie dromen!

Restaurant Mucha biedt jullie de gelegenheid het huwelijk te sluiten voor de burgerlijke stand op onze eigen locatie, zowel binnen als buiten op ons terras. Wij beschikken over een sfeervolle ruimte die ingericht kan worden voor jullie ceremonie, gelukwensmoment, diner, receptie of feest.
Trouwen in Veenendaal

Alles onder één dak

Restaurant Mucha staat voor flexibel en veelzijdig. Wij zijn reeds jaren trouwlocatie en kan voor een deel of geheel worden afgehuurd. Het terras aan het water zorgt daarbij voor een heel bijzondere aanvulling op de toch al unieke sfeer. Niet alleen vanwege de ligging aan de Grift, maar ook door de sfeervolle verlichting.

Het huwelijksdiner

De koksbrigade pakt uit op jullie huwelijk en laat de gasten zien, ruiken en proeven dat een goede prijs-kwaliteit verhouding tot grote culinaire verrassingen kan leiden. Het diner kan op verschillende manieren geserveerd worden. Kiezen jullie voor een 3-, 4-, of 5-gangen diner, een buffet of misschien wel een compleet verzorgde barbecue, wij verzorgen alles volledig naar jullie wens!
Trouwen in Veenendaal

Kortom: Restaurant Mucha biedt vele mogelijkheden om uw huwelijksdag in te vullen. Zijn jullie enthousiast geworden en willen jullie graag een bezichtiging? Jullie zijn van harte welkom om de sfeer te proeven op onze trouwlocatie. Daarnaast kunnen wij in een persoonlijk gesprek jullie wensen te bespreken. Uiteraard is dit volledig vrijblijvend.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven