Trouwen bij Drents Archief « Huwelijk

Drents Archief

Brink 4
9401 HS Assen

0592 313523
info@drentsarchief.nl
www.drentsarchief.nl

Huwelijk onder een uniek plafond

Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie? In het oudste stukje van Assen kunt u nu historisch trouwen in de Laarwoudzaal onder een prachtig plafond.

De plafondschildering verbeeldt de Drentse welvaart in de zeventiende eeuw. De deugden Liefde, Waarheid en Gerechtigheid spelen hierin een grote rol. Extra grandeur geven de achttiende-eeuwse portretten aan de wand van het echtpaar Van Heiden Reinestein, een vooraanstaande Drentse familie.
Trouwlocatie Assen

Sfeervol, authentiek en intiem

De voormalige Commissiekamer uit 1901 ademt geschiedenis. De originele eikenhouten lambrisering en de deuren, ontworpen door Rijksbouwmeester Jacobus van Lokhorst, nemen je moeiteloos mee in de tijd. Kortom, de Laarwoudzaal is een stijlvolle, intieme zaal, een trouwlocatie met karakter! Maak gerust een afspraak om vrijblijvend de zaal te bekijken.

Locatie en bereikbaarheid

Het Drents Archief ligt naast het Drents Museum in het erfgoedkwartier in het centrum van Assen, op slechts 5 minuten lopen vanaf het station. Via de Stationsstraat loopt u via de brug over de Oostersingel zo het Museumlaantje in. U kunt bij de gemeente Assen gratis parkeerkaarten aanvragen voor de naastgelegen Kleine Brink.

Informatie en bezichtigen van de zaal

Er zijn verschillende, bijzondere, horeca-arrangementen mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op via info@drentsarchief.nl of 0592 313523

Gerelateerde artikelen

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_tt

8 maart Trouwevent Trouwens Assen

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Large_trouwen_aan_het_water

Aan het water trouwen

Gerelateerde bedrijven