Trouwen bij Hoeve Klein Zundert « Huwelijk

Hoeve Klein Zundert

Klein Zundertseweg 13
4882 BE Zundert

076 5032739
info@hoevekleinzundert.nl
www.hoevekleinzundert.nl

Trouwen bij Hoeve Klein Zundert

Op een kwartiertje rijden vanaf Breda ligt Hoeve Klein Zundert. Een meer dan 100 jaar oude boerderij waarbij de oude koeienstal en varkensschuur zijn omgebouwd tot sfeervolle ruimtes en een prachtige binnentuin levert ‘het complete plaatje’.Hoeve Klein Zundert

Hoeve Klein Zundert is een officiële trouwlocatie van de gemeente Zundert. Op zoek naar een locatie met de landelijke sfeer? Dan zitten jullie bij Hoeve Klein Zundert goed. Buiten trouwen, in de oude schuur onder de originele houten balken trouwen, de bruidsborrel in de tuin, een relaxte barbecue, een heerlijk 4 gangen diner, een knallende feestavond… het kan allemaal bij ons!

Trouwdag geheel naar jullie wensen

Willy en Emerance van Schie ontvangen u graag voor een vrijblijvende gesprek waarbij jullie de locatie kunnen bezichtigen. Aan de hand van een persoonlijk gesprek volgt er een vrijblijvende offerte op maat. We trachten zoveel mogelijk aan de wensen en budget van ieder bruidspaar te voldoen, eigenlijk is niets te gek!Hoeve Klein Zundert trouwlocatie

Willy van Schie is tevens trouwambtenaar van de gemeente Zundert en heeft al heel veel verschillende bruidsparen voorbij zien komen en dus ook al heel veel ervaring opgedaan. En met die ervaringen gaan we graag met jullie aan de slag. Het is jullie dag en wij willen die graag voor jullie en met al jullie eigen wensen verzorgen.

Wanneer er een bruiloft plaatsvindt op onze locatie is er de hele dag geen andere partij, jullie hebben de hele locatie helemaal voor jullie zelf en jullie gasten en dat allemaal voor een zeer schappelijke prijs. Neem gerust contact met ons op, ons enthousiaste team staat graag voor jullie klaar!

Gerelateerde artikelen

Large_trouwlocaties_brabant

Dit zijn de mooiste trouwlocaties in Noord-Brabant

Large_rol_van_de_trouwambtenaar_loverules

De rol van de trouwambtenaar

Large_bruiloft_tuinfeest

Tips voor een feestje in je achtertuin

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Gerelateerde bedrijven