Trouwen bij De Broeders « Huwelijk

De Broeders

Dr. Ruttenpark 6
6029 TK Sterksel (Heeze)

040 2279188
debroeders@kempenhaeghe.nl
www.debroeders.com

Van historisch trouwen tot modern genieten

Welkom bij De Broeders. De Broeders beschikt over drie officiële trouw- en daglocaties van de gemeente Heeze-Leende. Zoals de prachtige historische kapel van het Klooster Providentia, trouw- en feestzaal De Zaligheid en de in het seizoen prachtig groene Kloostertuin.

Bij De Broeders kunt u, al dan niet aansluitend, naast uw trouwlocatie ook terecht voor uw receptie, diner en/of feestavond. We bespreken met u graag uw wensen en onze mogelijkheden. Zodat we van uw dag uw unieke, onvergetelijke ervaring maken.
Trouwen in het klooster

Trouwen in de kapel

De historische kapel van Klooster Providentia is een trouwlocatie van formaat. De kapel biedt ruimte aan ongeveer 200 personen. U vindt deze kapel in de bijzondere woonwijk Kloostervelden waar zorg, wonen, leven en recreëren centraal staan.

Hoewel de kapel niet meer toebehoort aan het bisdom heersen in de kapel nog steeds de sfeer en het gevoel die je in zo’n historische kapel kunt verwachten. Een groot voordeel is dat u uw dienst of viering naar eigen wens kunt invullen. De kapel kan worden ingezet voor zowel religieuze als niet-religieuze diensten of vieringen.
Trouwen in het klooster

Bruidspaar als middelpunt

U kunt uw gehele trouwdag bij ons doorbrengen, van uw huwelijksvoltrekking tot de receptie, het diner en de feestavond. We weten dat het plannen van een bruiloft een hele zorg is. Daarom nemen we dat graag voor u uit handen. Omdat elk huwelijk uniek en bijzonder is, bespreken we dit graag samen met u om zo uiteindelijk uw bruiloft tot een onvergetelijke ervaring te maken! Maakt u hiervoor gerust een afspraak met ons voor een oriënterend gesprek.
Trouwen in het klooster

Waarom ‘De Broeders’?

✔ Eén van de mooiste trouwlocaties in de regio
✔ Ligging in een landelijke omgeving
✔ Aanbod van totaalconcept
✔ Ruime parkeergelegenheid
✔ Centrale ligging vlakbij Eindhoven
✔ Diverse overnachtingsmogelijkheden in de directe omgeving
✔ Fotogenieke locatie, schitterend voor een trouwreportage

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

9 januari: Trouwbeurs West-Brabant

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Always Forever Trouwbeurzen 2024

Gerelateerde bedrijven