Trouwen bij Outdoors Holten « Huwelijk

Outdoors Holten

Langstraat 6
7451 ND Holten

0548 364545
info@outdoors.nl
www.outdoorsholten.nl

Trouwen bij Outdoors Holten

Outdoors Holten is een prachtig landelijk gelegen officiële trouwlocatie binnen de gemeente Rijssen-Holten. Ons park is gelegen nabij het dorpje Holten en de Sallandse Heuvelrug.

De huwelijksceremonie kan bij ons zowel binnen als buiten worden voltrokken. Onze bruiloften, ceremonies en avondfeesten maken wij altijd op maat en is dus op jullie wensen afgestemd. In overleg is er van alles mogelijk.
Trouwen in Twente bij Outdoors Holten

Kom kijken

We nemen wij slechts beperkt bruiloften aan, van bruidsparen die op zoek zijn naar een unieke plek in de natuur inclusief het afhuren van onze gehele locatie met overnachtingen. Ideaal voor een geweldige trouwdag, een feest, samen overnachten én daags erop samen ontbijten. We werken op basis van exclusiviteit: je huurt écht je eigen landgoed voor een dag én nacht

Om alvast een idee van de mogelijkheden te krijgen en om inspiratie op te doen hebben wij een speciale trouwpagina gemaakt. We maken heel graag een afspraak met jullie voor een vrijblijvende eerste afspraak. Bel of mail ons via 0548-364 545 of info@outdoors.nl.

We zien er naar uit u te ontvangen!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

17 maart: Duurzaam Trouwen Hengelo

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Gerelateerde bedrijven