Trouwen bij De Leuke Hanzestad « Huwelijk

De Leuke Hanzestad

IJsseldijk 12
8251 LK Kampen

038 3321500
info@deleukehanzestad.nl
www.deleukehanzestad.nl

Trouwen in De Leuke Hanzestad

Allereerst, van harte gefeliciteerd met jullie verloving! De bruiloft van jullie dromen, daar dragen wij graag aan bij. Wij hebben alle ingrediënten in huis om van jullie bruiloft een onvergetelijke dag te maken.Trouwlocatie in Kampen

Een party- en zalencentrum op een bijzondere locatie aan de oevers van de IJssel in Kampen, met eindeloze mogelijkheden en verschillende arrangementen.

Unieke locatie voor bijzondere herinneringen

De gemoedelijke sfeer en warme uitstraling maakt De Leuke Hanzestad een accommodatie waar mooie herinneringen gemaakt werden of nog gemaakt gaan worden. Een comfortabele plek waar je je helemaal thuis en welkom voelt. Met enthousiaste, vriendelijke en ervaren vakmensen op de werkvloer nemen wij zorg uit handen, zodat jullie kunnen ontspannen en genieten. Wij bieden jullie exclusief de ruimte, volledig privé als je bij ons te gast bent. 
Trouwlocatie in Kampen

Expert in bruiloften

Met al onze ervaring durven we onszelf een expert op het gebied van bruiloftdiners en feestavonden te noemen. Jullie lopen samen aan het einde van de avond met een grote glimlach en een fantastische herinnering rijker bij ons de deur uit, dat is ons doel.

Geïnteresseerd of vragen? Neem gerust contact met ons op! We zijn telefonisch, per mail en via ons contactformulier bereikbaar. Uiteraard zijn jullie ook van harte welkom voor een bezichtiging en een vrijblijvend oriënterend gesprek om jullie wensen en de mogelijkheden eens persoonlijk te bespreken.

"Wij zijn getrouwd in deze mooie locatie, alles was op en top geregeld!! Service, eten, vriendelijkheid en locatie alles was met een dikke 10+ te omschrijven!!"

Gerelateerde artikelen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Voordelen van een intieme bruiloft

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Dresselberg Horloges, Time Is On Your Side

Gerelateerde bedrijven