Trouwen bij Beachclub8 « Huwelijk

Beachclub8

Swinsedreef 28
3235 AR Rockanje

088 1200 698
info@beachclub8.com
www.beachclub8.com

Beachclub 8: ‘the best place to say yes’

Net buiten de drukte van de stad aan de dromerige kustlijn van Rockanje vind je Beachclub8. Een beachclub als trouwlocatie, waar het gouden zand en de blauwe zee elkaar ontmoeten oftewel: de perfecte plaats voor de bruiloft van je dromen.

Weg van de massale drukte, met de zee en het witte zand als decor voor de mooiste dag van jullie leven. Uniek gelegen aan een van de mooiste stranden van Nederland. Beachclub8, waar je met de voetjes in het zand en uitzicht op de prachtige zee jouw droombruiloft kunt beleven.
Trouwen bij Beachclub8 in Rockanje

Romantische trouwlocatie aan zee

Wanneer je met je trouwauto onze sunset lane uitrijdt, beland je in een stijlvol romantisch paradijs met een meditarranean luxe feeling. Ceremonies worden magisch met je voeten in het zand. Bij Beachclub8 genieten jullie en jullie gasten van een prachtig uitzicht over de zee. Hier word je overdag gestreeld door een door de zon verwarmde bries en beleef je ’s avonds de meest prachtige zonsondergang.
Trouwen bij Beachclub8 aan het strand van Rockanje

Jullie trouwdag tot in de puntjes verzorgd

Met een team van ervaren enthousiaste professionals zorgen wij ervoor dat jullie bruiloft tot in de kleinste details perfect wordt verzorgd. Als het zonnetje schijnt zien wij niets liever dan dat jullie huwelijk voltrokken wordt buiten op het strand, maar natuurlijk zijn er ook bij minder goed weer ontzettend veel mogelijkheden binnen in onze beachclub. Er is altijd een gedeelte van Beachclub8 exclusief voor jullie bruiloft gereserveerd.

Een groots feest of een intiem gezelschap, geen enkel bruidspaar is hetzelfde. Elke huwelijksdag is anders en elke verwachting is er om overtroffen te worden!

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwbeurs_groenhart

Trouwbeurzen 't Groene Hart

Large_trouwringen_christian-bauer_verlovingsringen

Christian Bauer: voor altijd

Gerelateerde bedrijven