Trouwen bij De Stoomhal « Huwelijk

De Stoomhal

Pakhuisplein 44
1531 MZ Wormer

06 22476836
info@destoomhal.nl
www.destoomhal.nl

Trouwen in een oude fabriek

DE STOOMHAL is anders dan andere locaties, zijn geschiedenis als oude fabriek en voormalig rijstpellerij geven een unieke sfeer: Stoer, industrieel, Zaans, hip en intiem…

DE STOOMHAL maakt deel uit van het  Hollandia Complex uit 1900, gelegen aan de Zaan te Wormer, een Rijks­monument van allure. Waar eens een van de grootste stoommachines van Nederland heeft gestaan is nu een ruimte gecreëerd voor: trouwen, dineren en feesten, dat past in de entourage van de industrie rond 1900.

Uniek decor voor jullie trouwdag

DE STOOMHAL is 10x20 meter zonder obstakels en 10 meter hoog. De karakteristieke spantconstructie en kraanbaan met takel zijn ruw en onaangetast, het fraaie stucwerk en de tegelmozïeken geven deze ruimte een unieke sfeer waardoor u zich waant in het hart van de Zaanse industrie van weleer. Deze ambiance maakt ieder evenement en zeker trouwen en feesten, tot een bijzonder gebeuren.
Trouwlocatie Wormer De Stoomhal

Bruiloft geheel naar jullie wensen

DE STOOMHAL heeft drie zalen. Deze staan alle drie exclusief tot jullie beschikking. Alle zalen met een eigen karakter en sfeer. Trouwen in de Stoomhal, dineren in het Stookhuis en onder tussen hebben wij de trouwzaal weer omgebouwd tot een sfeervolle feest zaal met lounche banken. Altijd weer een woh. moment voor de gasten..

De Stoomhal trouwlocatie

Als officiële trouwlocatie van de gemeente Wormerland is trouwen in DE STOOMHAL de perfecte mogelijkheid om jullie trouwerij tot een onvergetelijke dag te maken. Jullie trouwdag, smaak, wensen en ideeën… De verschillende zalen in de Stoomhal hebben het in zich om de trouwdag geheel naar eigen wens in te vullen en op te bouwen.

In een persoonlijk gesprek bekijken we hoe DE STOOMHAL kan bijdragen tot een trouwdag waaraan jullie met plezier en een glimlach op terug kunnen kijken… Een afspraak is zo gemaakt.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwen_in_noord-holland_bruidsmagazine

Trouwen in Noord-Holland

Large_trouwen_amsterdam_grachten_rederij-de-nederlanden

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Large_huwelijksreizen_amsterdam

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Large_huwelijksreis_afrika_madagascar

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Gerelateerde bedrijven