Trouwen bij Rams Woerthe « Huwelijk

Rams Woerthe

Gasthuislaan 2
8331 MX Steenwijk

020 5210645
locatiehuren@hendrickdekeyser.nl
www.bijzonderelocatiehuren.nl

Vier je trouwdag in Rams Woerthe in Steenwijk!

Rams Woerthe is sinds vorig jaar de nieuwste trouwlocatie van Vereniging Hendrick de Keyser. De prachtige Jugendstil villa die in 1899 is gebouwd in opdracht van miljonair Jan Hendrick Tromp Meesters is met zijn majestueuze uitstraling een perfecte locatie voor een mooie bruiloft.

Rams Woerthe

De zeer indrukwekkende wandschilderingen, de enorme schouwen en de schitterende gebrandschilderd glas geven de trouwzaal een romantische ambiance om elkaar het jawoord te geven. De villa is beter bekent als het oude stadhuis, maar is van oudsher een woonhuis met allure. Dus trouw in de oude woonkamer of de ruime eetkamer van de familie Tromp Meesters en geniet van het mooie uitzicht over het mooie park in Steenwijk.
Trouwlocatie Steenwijk Overijssel

Bij mooi is de veranda dé plek voor een toost met bubbels en het aansnijden van de bruidstaart. In de prachtige stijlkamers kan ook een feestelijke borrel of een heerlijk diner worden georganiseerd.

Rams Woerthe is een bijzondere locatie die garant staat voor een waar sprookjeshuwelijk. Zijn jullie nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact op, wij denken graag met jullie mee om van jullie trouwdag een onvergetelijke dag te maken.

Wij zijn te bereiken via 020-5210645 of locatiehuren@hendrickdekeyser.nl

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Hoe verzorg je de garderobe tijdens jouw huwelijk?

Trouwen in Overijssel

Zo kiezen jullie de ideale trouwlocatie

Gerelateerde bedrijven