Trouwen bij Kasteel Engelenburg « Huwelijk

Kasteel Engelenburg

Eerbeekseweg 6
6971 LB Brummen

0575 569999
info@engelenburg.com
www.engelenburg.com

De liefde vieren bij Kasteel Engelenburg

Bij Kasteel Engelenburg begrijpen we dat jullie trouwdag een van de belangrijkste momenten in jullie leven is, en daarom streven we naar perfectie in elk detail. We zijn meer dan alleen een locatie; we zijn een droomlocatie voor bruidsparen die een betoverende trouwervaring willen.

Gelegen aan de rand van de Veluwe en de IJsselvallei, omringt ons kasteel jullie met natuurlijke schoonheid. Onze 41 unieke hotelkamers en suites, verdeeld over historische gebouwen, vormen het perfecte toevluchtsoord voor jullie en jullie gasten. 
Trouwen in Brummen bij Kasteel Engelenburg

Betoverende trouwlocatie

Naast onze prachtige locatie bieden we ook een culinaire belevenis. Ons 19e-eeuwse Serre restaurant, bekroond met 15,5 Gault&Millau-punten, belooft een culinair festijn dat de zintuigen van jullie en jullie gasten betovert. Voor elke fase van jullie trouwdag hebben we sfeervolle zalen met een rijk historisch karakter, waar jullie ceremonie, receptie, diner en feest onvergetelijke momenten worden.
Trouwen in Brummen bij Kasteel Engelenburg

Jullie trouwdag van A tot Z 

Bij Kasteel Engelenburg vieren we de liefde met passie en toewijding, en we nemen elk detail ter harte om jullie droombruiloft werkelijkheid te laten worden. Van de ceremonie op een schilderachtige locatie tot de toost met champagne, de bruidstaart snijding en het swingende feest tot in de kleine uurtjes - bij ons wordt elke stap van jullie reis met liefde verzorgd.

Kortom, Kasteel Engelenburg is niet zomaar een trouwlocatie; het is de plek waar jullie liefdesverhaal tot leven komt en waar herinneringen voor het leven worden gecreëerd. 

Neem een kijkje op onze website of neem contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven