Trouwen bij Slot Zuylen « Huwelijk

Slot Zuylen

Tournooiveld 1
3611 AS Oud-Zuilen

030 2440255
info@slotzuylen.nl
www.slotzuylen.nl

Slot Zuylen biedt de perfecte ambiance voor uw mooiste dag!

Idyllisch en zeer romantisch

Op een steenworp afstand van Utrecht, is het monumentale Slot gelegen in het lieflijke dorpje Oud-Zuilen aan de mooie rivier de Vecht. Het Slot wordt omringd door historische tuinen en is in het bezit van een fraai authentiek interieur.

Slot Zuylen is een officiële trouwlocatie van de gemeente Stichtse Vecht. Uw huwelijk of partnerregistratie kan in onze elegante Gobelinzaal worden voltrokken. Een zaal waarin u en uw gasten worden omringd door het 17e-eeuwse gobelin. Een wandtapijt met natuurtaferelen van 75 vierkante meter, waardoor u zich buiten waant. In de Gobelinzaal kunt u terecht met 60 gasten (zit- en staanplaatsen).
Trouwlocatie Slot Zuylen

Tussen het Slot en de Vecht staat een charmant eeuwenoud kerkje waar desgewenst de kerkelijke inzegening kan plaatsvinden.

Feestelijke arrangementen

Slot Zuylen biedt diverse mogelijkheden voor feestelijke arrangementen. Naast de plechtigheid kunt u ook uw huwelijksreceptie, lunch of diner in het Slot houden. Uw wensen staan centraal bij de invulling van uw trouwdag of uw partnerregistratie. In een huiselijke en stijlvolle sfeer worden u en uw gasten warm welkom geheten. U zult zich snel thuis voelen in Slot Zuylen, en een onvergetelijke dag beleven!

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

18 februari: WeddingFair Utrecht

Gerelateerde bedrijven