Trouwen bij Borg Nienoord « Huwelijk

Borg Nienoord

Nienoord 1
9351 AC Leek

0594 726005
info@grandcafe-borgnienoord.nl
www.grandcafe-borgnienoord.nl

Borg Nienoord: de perfecte trouwlocatie

Er gaat niets boven trouwen in Groningen. De ruime keus aan locaties zorgt ervoor dat je je dag helemaal naar eigen smaak kunt indelen. Daar waar de een kiest voor een prachtige tuin, zal een ander gaan voor een historische kerk, museum, boerderij of kiezen voor een hip jawoord in een restaurant of paviljoen aan het water. Op veel locaties is het ook mogelijk om buiten te trouwen. 

Landgoed Nienoord in Leek beantwoordt aan al jullie wensen. Het landgoed wordt met recht een uniek stukje Nederland genoemd met oude bossen, landerijen en prachtige flora en fauna. Op het landgoed zijn het Nationaal Rijtuigmuseum, het Zwemkasteel, een camping, Familiepark Nienoord en landhuis Borg Nienoord gevestigd.
Trouwen Borg Nienoord

Grand Café Borg Nienoord

Borg Nienoord met Grand Café Borg Nienoord en de diverse zalen is de trouwlocatie bij uitstek. Charmant gezeten in een klassiek zwart Engels rijtuig met een imponerend twee- of vierspan paarden kun je je over de lanen van het landgoed naar de borg laten rijden. De Ridderzaal, de Tuinzaal en de Balzaal hebben elk hun eigen sfeer. De tuinzaal is wellicht het meest bekend van de open verbinding met het terras. Leuk voor warme dagen!

Trouwen in De Ridderzaal

De Ridderzaal wordt het meest gebruikt en is plechtig en voornaam met 17e-eeuws houtsnijwerk. Het goudleerbehang glanst in het kaarslicht. Je trouwt er onder het toeziend oog van voorouders uit de Gouden Eeuw. In deze adellijke omgeving krijgt het jawoord een bijzondere betekenis. Iets frivoler is de Balzaal met balkon aan de slotgracht. Foto’s kun je maken op het lommerrijke landgoed en in de prachtige borgtuin.

Gerelateerde artikelen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Unieke ervaring: overnachten in een klokkentoren

Hoe kom je met je geliefde samen tot rust?

Gerelateerde bedrijven