Trouwen bij Landgoed Staverden « Huwelijk

Landgoed Staverden

Uddelermeerweg 2
3852 NT Staverden

085 4864000
weddingplanner@beleefstaverden.nl
www.beleefstaverden.nl

Samen genieten in een adembenemende omgeving

Als u landgoed Staverden betreedt, ervaart u meteen een bijzondere sfeer. Er heerst ruimte en rust, maar ook stijl en klasse. De combinatie van rijke historie, karakteristieke opstallen, schitterende tuinen en de aanwezigheid van witte pauwen, maken deze locatie tot een unieke belevenis.

Een mooiere entourage is haast niet denkbaar; de kasteeltuin met haar bloementuin, mooie hagen, doolhof en witte pauwen. Elkaar in de buitenlucht het JA-woord geven is dan ook gewild. Dit kan op het Pauwenterras in de Kasteeltuin.
Trouwen op Landgoed Staverden

Brasserie Staverden

In de 17e eeuwse kasteeltuinen van Landgoed Staverden ligt Brasserie Staverden. De Brasserie is een unieke locatie in Nederland. Onder andere door haar bijzondere ligging midden in de kasteeltuinen van Staverden. Maar ook de inrichting is bijzonder. Het is een combinatie van modern en klassiek. De Brasserie beschikt over twee grote (verwarmde) terrassen; het hoofdterras op de zon en het zogenaamde Pauwenterras. Hier kunt u heerlijk genieten van de schitterende tuinen en bosrijke omgeving, die ook een schitterend decor vormen voor jullie trouwreportage.

De perfecte trouwlocatie

De sprookjesachtige omgeving en gebouwen zijn betoverend mooi Landgoed Staverden is zonder twijfel dè perfecte locatie om te trouwen! Eén van de meest gewilde plekken om buiten te trouwen is op het Pauwenterras in de kasteeltuin.
Trouwen op Landgoed Staverden

Het landgoed beschikt over meerdere fraaie locaties waar elk feest een unieke beleving wordt. In samenwerking met onze event-partner kunnen wij bovendien diverse leuke activiteiten aanbieden om uw feest een exclusief karakter te geven. Kortom Landgoed Staverden heeft alles in huis om uw feest of partij tot een groot succes te maken.

"Ceremonie - Weddingplanner - Avondfeest - Kasteeltuinen - Brasserie - Buiten trouwen - De kleinste stad - Sfeervol kappeletje - Champagnetoost - Fotoreportage - Pauwenterras - Kasteel Staverden - Diner"

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven