Trouwen bij Fort St. Gertrudis « Huwelijk

Fort St. Gertrudis

Haven 54
4931 AH Geertruidenberg

0162 727516
info@hierlocaties.nl
www.fortsintgertrudis.nl

Trouwen? Ja ik wil!

Fort St. Gertrudis ligt in Geertruidenberg, de oudste stad van Brabant. Het vestingstadje is direct gelegen aan de Bergse Maas en is een bezienswaardigheid op zich. Aan het Marktplein bevindt zich ‘De Zalmsteek’, een voormalige kazerne. Via het daarnaast gelegen poortgebouw kom je op een binnenplein waarop het trotse en monumentale ‘Fort St. Gertrudis’ staat.Trouwen in Brabant

Een voor jullie historisch moment, vier je natuurlijk in een historisch pand. Fort Sint Gertrudis biedt verschillende zalen die perfect passen bij jullie dag en alles is mogelijk. Deze zalen bieden genoeg keuze; van een Bourgondische zaal of nagebootste oude Apotheek, tot een moderne Club. Iedere ruimte is groot genoeg om al jullie familie, vrienden en overige netwerk te ontvangen en de dag tot een groot feest te maken.

En daarnaast verzorgen wij met diverse horecamogelijkheden dat je vooraf luncht, na het ja-woord een toost kunt uitbrengen, een borrel drinkt met al jullie gasten en zelfs met zijn alle kunt dineren.

Jullie bruiloft in St. Gertrudis

Fort Sint Gertrudis is een plek waar je herinneringen zult maken die je nergens anders zult vinden. In onze verschillende ruimtes kunnen wij alle onderdelen die bij een bruiloft horen voor jullie regelen. In samenwerking met onze experts kunnen wij de verschillende momenten los of als totaalpakket organiseren in één van onze zalen.Huwelijk in Brabant

Een bijzondere ceremonie

Jullie speciale dag vraagt om een net zo speciale locatie. Niet iedereen kan zeggen dat ze in een gigantisch fort in den echte aan elkaar verbonden zijn voor het leven. Wij regelen op onze locatie en met ons ervaren personeel een bruiloft geheel op maat. Tevens hebben deze zalen verschillende thema’s die bij jullie bruiloft kunnen passen, maar uiteraard krijgen jullie ook de vrijheid om zelf versieringen naar wens aan te leveren.

Laten we de liefde vieren

Natuurlijk behoort feesten met jullie gasten in onze zalen ook tot de mogelijkheden. Een bruiloft zonder feest komt in óns boekje niet voor! Wij helpen je daarom ook graag aan de geschikte locatie voor jullie trouwfeest. In onze zalen kunnen wij voor entertaining zorgen; van een jazzy bandje of hippe singer-songwriter, tot aan een drive-in show. Jullie trouwfeest wordt in Fort St. Gertrudis hoe dan ook onvergetelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via info@hierlocaties.nl of bel 0162 - 727516.

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijksnacht_bruidssuite

De huwelijksnacht: zo maak je het bijzonder

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwlocatie_brabant_fortsintgertrudis

Trouwen in Fort Sint Gertrudis. Ja ik wil!

Gerelateerde bedrijven