Trouwen bij Fort St. Gertrudis « Huwelijk

Fort St. Gertrudis

Haven 54
4931 AH Geertruidenberg

0162 727516
info@hierlocaties.nl
www.fortsintgertrudis.nl

Trouwen? Ja, ik wil!

Fort Sint Gertrudis ligt in Geertruidenberg, de oudste stad van Brabant. Deze vestingstad gelegen aan de Bergse Maas is een bezienswaardigheid op zich. Aan het Marktplein bevindt zich ‘De Zalmsteek’, een voormalige kazerne. Via het daarnaast gelegen poortgebouw kom je op een binnenplein waarop het trotse en monumentale ‘Fort Sint Gertrudis’ staat.Fort Sint Gertrudis

Een voor jullie historisch moment, vier je natuurlijk in een historisch pand. Fort Sint Gertrudis biedt verschillende zalen met ieder hun eigen thema en mogelijkheden.

De 6 zalen bieden genoeg keuze; van een Bourgondische zaal of nagebootste oude Apotheek, tot een moderne Club. Iedere ruimte is groot genoeg om al jullie familie en vrienden te ontvangen en de dag tot een groot feest te maken.Fort Sint Gertrudis trouwlocatie

Jullie bruiloft in Fort Sint Gertrudis

Fort Sint Gertrudis is een plek waar je herinneringen zult maken die je nergens anders zult vinden. In onze verschillende gethematiseerde zalen kunnen wij alle aspecten die bij een bruiloft horen verzorgen. In samenwerking met onze experts kunnen wij de verschillende momenten los of als totaalpakket organiseren.

Van de ceremonie tot de het huwelijksdiner en uiteraard de feestavond. Doordat iedere zaal voorzien is van een eigen thema en grootte zit er hoe dan ook een zaal bij die aansluit bij jullie trouwdag. Jullie dag in Fort Sint Gertrudis wordt onvergetelijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

“Een en al top! Ze zijn zeer flexibel meedenkend en kijken echt naar jouw behoeftes!

Gerelateerde artikelen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Gerelateerde bedrijven