Trouwen bij Huis Brakel « Huwelijk

Huis Brakel

Dwarssteeg 2
5306 BC Brakel

06 30544344
info@huisbrakel.com
www.huisbrakel.com

Trouwen op het prachtige Huis Brakel

Aan de rand van het Brakels Bos ligt Huis Brakel, een herenhuis uit 1768. Na een poosje van leegstand glanst deze romantische locatie als nooit tevoren. Of je nu wilt trouwen, dineren of feesten, met zijn stijlvolle kamers en zijn feestzaal biedt Huis Brakel plaats aan meer dan 200 gasten.
Trouwlocatie Huis Brakel

Landgoed Brakel bestaat uit een parkbos, kasteelruïne en een oude ommuurde moestuin met vele soorten planten. Verder zijn er oude boomgaarden en is er een nieuw parkgedeelte met loofbos, bloemenweiden en vijver. Aan de dijk op dit fotogenieke landgoed is Huis Brakel gebouwd. Al enkele eeuwen is Huis Brakel een unieke en betoverende locatie.

Officiële trouwlocatie

Omdat Huis Brakel  door de gemeente Zaltbommel is aangewezen als officiële trouwlocatie kun je hier elkaar het jawoord geven. En voor het kerkelijk huwelijk kun je eventueel terecht in het schilderachtige kerkje in Brakel. In Huis Brakel wordt door Laurent Schandrin gekookt met passie. Zijn vrouw Cécile is de gastvrouw en zorgt dat iedere gelegenheid op rolletjes loopt.
Trouwzaal Huis Brakel

Van A tot Z

Jullie gehele trouwdag kun je dus vieren bij Huis Brakel. De ceremoniële plechtigheid in de Van Lunteren kamer, een huwelijksdiner in de Ridderzaal en dan een knalfeest met je avondgasten! En bij mooi weer kun je bepaalde onderdelen ook buiten beleven. Stel je voor: trouwen in een sprookjesachtig decor, in ons prachtige pand, tussen de waterpartijen, de ruïne, onze tuin en het  adembenemende bos…

Misschien weet je al hoe jullie grote dag er uit moet komen te zien. Vertel het ons en wij maken een offerte op maat. Of wil je wat ideeën en inspiratie opdoen? Kom dan een kijkje nemen! Wij maken het jullie graag naar wens.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven