Dark_loader
Trouwen bij Landgoed Huize Bergen « Huwelijk
Staticmap?center=51.6501391,5.3013094&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=51.6501391,5

Landgoed Huize Bergen

Glorieuxlaan 1
5261 SG Vught

073 6580400
welkom@huizebergen.nl
www.huizebergen.nl


Trouwen op een landgoed

Trouwen op Landgoed Huize Bergen is genieten in alle rust; van je partner, de gasten en alles wat deze bijzondere dag jullie te bieden heeft. Graag neemt het gastvrije team alles uit handen en denken zij graag met jullie mee om samen een trouwdag te realiseren die jullie beide gelukkig maakt.

Romantiek, een stijlvolle ambiance, oneindig veel natuurschoon en een gemoedelijke sfeer. Landgoed Huize Bergen is een prachtige trouwlocatie op een romantisch landgoed.

Monumentaal Koetshuis en authentieke Villa

Landgoed Huize Bergen, gelegen nabij Den Bosch in Brabant, is een unieke trouwlocatie door de rijke geschiedenis die het landgoed uitademt en de betoverende groene omgeving. Het monumentale Koetshuis, wat dateert uit 1916, is uitermate geschikt voor een sfeervol feest en de authentieke Villa biedt daarnaast intieme ruimtes voor kleine gezelschappen, een receptie of uitgebreid diner.

Overnachten onder de authentieke bel

Dans tot het laatste nummer van de band wordt gespeelt en ontwaak de volgende ochtend met het gefluit van de vogels uit het park. De romantische bruidssuite maakt jullie droombruiloft compleet.

Landgoed Huize Bergen biedt tevens de gelegenheid om met heel jullie gezelschap te overnachten in meer dan 80 hotelkamers. Na alle feestelijkheden kunnen jullie dan de volgende ochtend nog even nagenieten bij een uitgebreid ontbijt in een van de stijlkamers of buiten op het bordes.

Gerelateerde bedrijven