Trouwen bij Stadskasteel Oudaen « Huwelijk

Stadskasteel Oudaen

Oudegracht 99
3511 AE Utrecht

030 2311864
info@oudaen.nl
www.oudaen.nl

Trouwen in een kasteel 

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Stadskasteel Oudaen is het ideale decor voor een bijzondere stadsbruiloft. Jullie trouwdag beleven in een klassiek kasteel met een eigentijds tintje: dat is trouwen bij Oudaen. De perfecte trouwlocatie Utrecht.

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Stadskasteel Oudaen is het ideale decor voor een bijzondere stadsbruiloft. Willen jullie een chique of speelse sfeer? Entree maken over de Oudegracht of via het water? Trouwen in één van de (vernieuwde) zalen of liever in onze bierbrouwerij? Uitgebreid dineren, lunchen of gezellig borrelen? Het kan allemaal.
Trouwen in Utrecht

Huwelijksceremonie

De huwelijksvoltrekking is één van de hoogtepunten van de trouwdag. Deze ceremonie kan plaatsvinden in één van onze zalen, bijvoorbeeld in de Theaterzaal; een bijzondere ruimte die zitplaats biedt aan 90 gasten. Wij bieden hier letterlijk een podium om elkaar het “ja-woord” te geven. De Linteloozaal is een geschikte ruimte voor een kleiner gezelschap. De ceremonie duurt ongeveer drie kwartier. 
Trouwen in Utrecht

Receptie en feest

Na de huwelijksceremonie staan wij klaar met feestelijke cava of champagne waarna jullie, samen met de gasten, het glas heffen. Dit kan in een informele setting in één van onze sfeervolle zalen of in onze unieke bierbrouwerij met aangrenzend werfterras aan de gracht. De receptie is bij uitstek het moment om de bruidstaart aan te snijden. Mocht je de bruidstaart liever als dessert willen laten serveren als afsluiting van het diner, dan kan dat natuurlijk ook. Voor de lunch, brunch en/ diner hebben wij verschillende mogelijkheden, die wij graag met u bespreken.

Uiteraard kan er na de ceremonie ook geborreld worden met hapjes; van bittergarnituur tot canapés of een geheel verzorgd borrelhapjesbuffet. Wat je laat serveren zal ook afhangen van het programma en het budget.
Trouwen in Utrecht

Muziek is een belangrijke sfeermaker. Als achtergrondmuziek bij de receptie/borrel kan je ervoor kiezen om een  eigen iPod/laptop/USB-stick mee te brengen, voor een ‘eigen’ geluid. De muziek bij het feest kunnen jullie  laten verzorgen door een DJ en/of band.

Graag nodigen wij jullie uit om langs te komen, op jullie gemak rond te kijken en al jullie vragen te beantwoorden. Indien gewenst stellen wij graag een vrijblijvende offerte op maat op.

Gerelateerde artikelen

Large_trouwmagazine_huwelijk-in-utrecht

Trouwen in Utrecht

Large_trouwlocatie_grot_limburg_daelhemergroeve

Unieke ondergrondse trouwlocatie in Zuid-Limburg

Large_trouwen_landgoed-den-vossenbosch_2

Trouwen op een betoverend landgoed in Twente

Large_theetuin

Trouwen in De Theetuin Rijsoord

Gerelateerde bedrijven