Trouwen bij Kasteel de Haere « Huwelijk

Kasteel de Haere

Haereweg 4
8121 PJ Olst

0570 591500
info@kasteeldehaere.nl
www.kasteeldehaere.nl

Trouwen op een droomplek

Aan de IJsseldijk, tussen Olst en Deventer is Landgoed De Haere gelegen. In de historische havezathe is het romantische Kasteel de Haere gevestigd. Een perfect decor voor jullie trouwdag.
 
Kasteel de Haere heeft een intieme en ongedwongen sfeer. Door zijn ligging vlakbij de IJssel, het bos en het Engels landschapspark is tevens een ideale plek voor de trouwfoto's. Met een wijntje op het terras wanen jullie zich voor even kasteelheer en -dame.

Complete trouwdag

Wij hebben alles in huis voor de mooiste dag van jullie leven. Van het officiële jawoord, de receptie het diner en het feest tot aan een overnachting bij Hotel Gaia; alles kan bij ons gevierd en geregeld worden. Dit kan binnen in één van onze elegante ruimtes, maar ook buiten op het terras of in de tuin met foodtrucks, lange dinertafels en een sfeervol aangeklede stretchtent.
 
Laat je verrassen door het authentieke en luxe Kasteel de Haere met het landelijke uitzicht en het fotogenieke park. Graag nodigen wij jullie uit voor een persoonlijk gesprek om te kijken of we jullie wensen kunnen vervullen.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven