Trouwen bij Hotel Landgoed Ekenstein « Huwelijk

Hotel Landgoed Ekenstein

Alberdaweg 70
9901 TA Appingedam

0596 628528
info@ekenstein.com
www.ekenstein.com

Trouwen in een unieke omgeving

Willen jullie trouwen op een bijzondere, monumentale locatie in de provincie Groningen? Landgoed Ekenstein te Appingedam ontvangt u graag in haar een eeuwenoude landhuis (1648) met een rijke historie, gelegen op 20 autominuten vanaf de stad Groningen. Overal waar u hier kijkt, zijn de prachtige details van honderden jaren oud nog te bewonderen.
Trouwen bij Landgoed Ekenstein

Het authentieke pand met haar historische ambiance beschikt over 28 comfortabele, ruime hotelkamers, waarvan er een aantal gevestigd is in het historische landhuis en een aantal in de moderne nieuwbouwvleugel aan de linkerkant van het pand. Verder zijn er meerdere ruimtes, een aantal stijlvolle, authentieke zalen (o.a. Neogotische ridderzaal) en een restaurant. In de laatstgenoemde vertrekken kunt u culinair genieten van een à la carte lunch of diner. Onze koks bereiden graag uw keuze uit ons ruime aanbod van specialiteiten.

Schathoes

Naast het landhuis ligt ook nog het bijbehorende Schathoes waar vroeger de boerderij van het landgoed gevestigd was. Nu wordt het schitterende pand gebruikt voor trouwerijen, feesten en partijen. Ook organiseert Landgoed Ekenstein hier kookworkshops, bedoeld voor o.a. vrijgezellenfeesten of gewoon een leuke avond uit.
Schathoes bij Landgoed Ekenstein

Omgeving

Landhuis Ekenstein is gelegen aan het kronkelende Damsterdiep, wat in de zonnige maanden wordt gebruikt voor pleziervaart. Het loopt van de stad Groningen richting havenstad Delfzijl en biedt pleziervaarders de mogelijkheid aan te meren bij Ekenstein. Hier kan men tevens genieten van het park in Engelse landschapsstijl uit 1827 rondom het landhuis, ontworpen door de befaamde hovenier L.P. Roodbaard.

Mocht u aanvullende informatie wensen, stuur dan een e-mail met uw vraag. Natuurlijk kunt u ook bellen of schrijven.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_verrassing_bruidspaar

Verras je aanstaande voor de bruiloft

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven