Trouwen bij Landgoed Huis de Voorst « Huwelijk

Landgoed Huis de Voorst

Binnenweg 10
7211 MA Eefde

0575 545454
info@huisdevoorst.nl
www.huisdevoorst.nl

Trouwen op Landgoed Huis de Voorst

Na een ingrijpende verbouwing is Landgoed Huis de Voorst weer volledig hersteld in zijn glans en glorie. De vernieuwde website is alleen maar een klein onderdeel van deze ingrijpende facelift.Tijdens ons bezoek aan Huis de Voorst merkten wij op dat de styling van het huis trendy klassiek te noemen is.Huis de Voorst trouwlocatie

De nieuwe trouwkamer is uniek en van een hoge kwaliteit. Fris, turkooizen- kleurig fluweel behang, fluwelen overgordijnen met zwarte biesjes, special ontworpen zwart fluwelen lampen op elke vensterbanken, voorzien van kristaldiamanten randje en zwart fluwelen stoelen voorzien met het familiewapen in puur zilver gesticht. Elke detail heeft aansluiting op een ander detail en onderdeel in deze nieuwe trouwkamer.

De Gravinnenkamer is de meest centrale ruimte en is ideaal als grote dansvloer. Door middel van de openslaande Franse deuren heeft men toegang tot de Engelse achtertuinen met het gezellige terrasje. De tuinen zijn sfeervol en ruimtelijk en prachtig voor uw huwelijksvoltrekking en de fotoreportage. Ook de kinderen kunnen zich hier helemaal uitleven met oud-Hollandse spelletjes in de tuin.Landgoed Huis de Voorst Huwelijk

In de gewelven van het huis bevindt zich de oude apotheek met bar & wijnkelder. Vanuit de oude 16e eeuwse keuken nuttigen uw gasten in de ochtend hun Live Cooking ontbijt of als afsluiting voor het Grand Dessert buffet met vers geflambeerde gerechten.

Op de 1e verdieping bevindt zich de Henry Purcell welke in diep koningsblauw is gehouden en met licht crème kleurige stoelen een Koninklijke sfeer uitstraalt. In de ruimte bevindt zich ook een lakzwarten concertvleugel welke benut kan worden tijdens het diner.

De Rode Salon is trendy met een klassieke finesse. Krachtig rode vloerbedekking, klassiek behang en krachtig rode overgordijnen spelen goed in op het jonge publiek die toch de charme van vroeger willen behouden.

Huis de Voorst beschikt over een 8-tal nieuwe luxe bruidssuites elk voorzien van alle luxe, en een replica van een 16e eeuws hemelbed. Tevens bevinden zich nog 32 hotelkamers op het terrein van Huis de Voorst. Samen feesten, overnachten en de volgende ochtend luxe ontbijten in de oude keuken, magnifieke!

Huis de voorst catering huwelijk

De huis eigen cateraar verzorgt mooie, smaakvolle & creatieve diners welke volledig aangepast worden aan uw wensen en de cultuur van uw gasten.
De patisserie van Ashford Party & Event Catering bereid alle gerechten van basis of aan zelf en gebruikt alleen dagverse ingrediënten en staat voor EERLIJK eten.
Robert Moossdorff : “Uit eten moet een belevenis zijn en als u thuis beter kunt koken heeft uit eten weinig zin.”

Uiteraard mag het luxe trouwvervoer niet missen en een goede portefeuille aan goede bands, activiteiten of hints, welke nuttig zijn om te weten. Ook hieraan is gedacht en is voor het bruidspaar van Huis de Voorst een exclusieve infomap beschikbaar waar bruidsparen gebruik kunnen maken van alle gemakken en ideeën.Transparant en voor elke budget een leuke invulling.

Top vinden wij het aanbod aan trouwvervoer. Een nieuwe Bentley Arnage Limited een zwarte BMW 6 Cabrio en een witte Porsche 993 Carrera staan het bruidspaar kosteloos ter beschikking.Huis de Voorst trouwlocatie huwelijk.nl

Kortom, een locatie welke jaren vooruit is in zijn denken in hun dienstverlening, de persoonlijke benadering en huiselijke sfeer geven een extra tintje aan uw dag.

De invulling van uw dag is uiteraard maatwerk, waarbij Huis de Voorst én de  huiscateraar Ashford Party & Event Catering u graag ten dienste staan.

Gerelateerde artikelen

Large_bruidsbeurs_nederland

7 september: Bruidsbeurs Barneveld

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Large_huwelijksnacht_bruidssuite

Voorbereidingen voor de huwelijksnacht

Gerelateerde bedrijven