Trouwen bij De Havixhorst « Huwelijk

De Havixhorst

Schiphorsterweg 34-36
7966 AC De Schiphorst

0522 441487
info@dehavixhorst.nl
www.dehavixhorst.nl

De Havixhorst biedt de perfecte ambiance!

De Havixhorst is een havezathe gelegen op een landgoed in Meppel in de Nederlandse provincie Drenthe. Het oorspronkelijke landhuis is nu in gebruik als hotel-restaurant.

Châteauhotel- en restaurant De Havixhorst in de provincie Drenthe is in alle opzichten een inspirerende plaats. Hier is volop aandacht voor authenticiteit in cultuur, gastronomie, historie en natuur. Een genot voor alle zintuigen.
Trouwlocatie Meppel

Stijlvolle trouwlocatie

De Havixhorst is de ideale plaats locatie voor uw bruiloft. Van huwelijksvoltrekking tot en met receptie, diner en feest, alles wordt volledig op uw persoonlijke wensen afgestemd.

De Havixhorst is een officiële trouwlocatie. Uw huwelijk kan worden voltrokken door een ambtenaar burgerzaken van de Gemeente Meppel in één van de sfeervolle zalen of bij mooi weer buiten. Champagne, bruidstaart, een stijlvolle receptie, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Uw trouwdag wordt helemaal onvergetelijk met een fantastisch diner, een spetterend feest en na afloop overnachten in de stijlvolle bruidssuite.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_verrassing_bruidspaar

Verras je aanstaande voor de bruiloft

Large_rozenhof_trouwringen_award

Yes!! Dubbel feest bij Rozenhof Trouwringen

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Gerelateerde bedrijven