Trouwen bij De Havixhorst « Huwelijk

De Havixhorst

Schiphorsterweg 34-36
7966 AC De Schiphorst

0522 441487
info@dehavixhorst.nl
www.dehavixhorst.nl

De Havixhorst biedt de perfecte ambiance!

De Havixhorst is een havezathe gelegen op een landgoed in Meppel in de Nederlandse provincie Drenthe. Het oorspronkelijke landhuis is nu in gebruik als hotel-restaurant.

Châteauhotel- en restaurant De Havixhorst in de provincie Drenthe is in alle opzichten een inspirerende plaats. Hier is volop aandacht voor authenticiteit in cultuur, gastronomie, historie en natuur. Een genot voor alle zintuigen.
Trouwlocatie Meppel De Havixhorst

Stijlvolle trouwlocatie

De Havixhorst is de ideale plaats locatie voor uw bruiloft. Van huwelijksvoltrekking tot en met receptie, diner en feest, alles wordt volledig op uw persoonlijke wensen afgestemd.

De Havixhorst is een officiële trouwlocatie. Uw huwelijk kan worden voltrokken door een ambtenaar burgerzaken van de Gemeente Meppel in één van de sfeervolle zalen of bij mooi weer buiten. Champagne, bruidstaart, een stijlvolle receptie, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Uw trouwdag wordt helemaal onvergetelijk met een fantastisch diner, een spetterend feest en na afloop overnachten in de stijlvolle bruidssuite.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

De ultieme gids voor het boeken van een chic hotel voor je huwelijksnacht

Kosten trouwen in de kerk

Buitengewone trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven