Trouwen bij Stadspaleis OldRuitenborgh « Huwelijk

Stadspaleis OldRuitenborgh

Groenestraat 24
8325 AZ Vollenhove

0527 244600
info@oldruitenborgh.nl
www.oldruitenborgh.nl

Trouwen in uw eigen Stadspaleis

Zoeken jullie een sfeervolle, historische trouwlocatie om jullie bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken? Dan is Stadspaleis Hotel OldRuitenborg bij uitstek geschikt voor jullie. Het landgoed leent zich voor alle aspecten van jullie trouwdag, van huwelijksceremonie tot receptie, culinair diner en swingend avondfeest.
Trouwen bij Stadspaleis Old Ruitenborgh in Vollenhove

Bovendien liggen er in Vollenhove meerdere kerken op loopafstand, waardoor een kerkelijke ceremonie goed te combineren is met een wettelijk huwelijk op het landgoed. Na alle feestelijkheden is het mogelijk de huwelijksnacht door te brengen in onze romantische bruidssuite. 

Trouwen op OldRuitenborgh is onvergetelijk

Het authentieke Stadspaleis OldRuitenborgh is bij uitstek geschikt voor het vieren van jullie totale huwelijksdag. Het 15e-eeuws statige landhuis beschikt over een ruime lichte entree met een prachtig uitzicht op het Engelse landschapspark die zich bij mooi weer uitstekend leent voor bijvoorbeeld de ceremonie of de receptie.
Trouwen in Vollenhove bij Stadspaleis Oldruitenborgh

De diverse stijlkamers hebben elk hun eigen karakteristieke uitstraling. Deze kamers kunnen tot in detail naar eigen wens worden ingericht en gedecoreerd. Geniet hier samen met jullie gasten van een verrassend diner. De prachtige statige Ruitenborghzaal in het Landhuis is de perfecte ruimte voor een onvergetelijke afsluiting van jullie trouwdag. Als het feest ten einde loopt, kunnen jullie zo doorgaan naar de romantische suite voor jullie huwelijksnacht.

Wij denken graag met u mee over de invulling. Alles wordt tot in de finesses geregeld, zodat jullie gasten nog lang zullen napraten over jullie bruiloft. 

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven