Trouwen bij Landgoed Het Laer « Huwelijk

Landgoed Het Laer

Laar 2
7731 AV Ommen

0529 455550
info@laer.nl
www.laer.nl

Droomlocatie midden in het bos

Landgoed het Laer vormt de stijlvolle locatie voor jullie bruiloft. Deze romantische buitenplaats is gelegen in de prachtige Laerbossen in Ommen. Omringd door haar tuinen biedt Landgoed Het Laer vele mogelijkheden voor jullie trouwdag.

Op Landgoed het Laer verzorgen wij graag jullie gehele huwelijksdag, van ceremonie tot aan avondfeest, maar ook de combinatie met de fotoreportage, receptie, het diner en natuurlijk het feest zijn mogelijk. Overnachten kan bij Hotel De Zon of Hotel & Spa Paping. Beide hotels liggen in de directe omgeving en beschikken over diverse bruidssuites.
Trouwen bij Landgoed het Laer

Jullie huwelijk is maatwerk

Wij werken op Landgoed het Laer niet volgens een 'standaard' programma. Jullie trouwdag is juist uniek als de persoonlijke wensen hierin zijn verwerkt. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er allemaal bij zo'n dag komt kijken. De voorbereiding op jullie grote dag willen we dan ook zo ontspannend mogelijk maken.

Het Landgoed wordt exclusief voor jullie gereserveerd. Dit betekent dat jullie zowel het huis als de tuinen de gehele dag kunnen gebruiken. Het Laer biedt ruimte aan maximaal 350 gasten. In combinatie met de tuinen is dit aantal onbeperkt.

Plan een vrijblijvende afspraak om te kijken hoe jullie ideale dag eruit kan komen te zien. We kijken in deze afspraak naar alle mogelijkheden op Landgoed het Laer en maken een passend voorstel afgestemd op het beschikbare budget.

Check ook onze social media: Facebook en Instagram.

Gerelateerde artikelen

Tips bij buiten trouwen

Buitengewone trouwlocaties

Een veganistisch bruiloftsdiner? Zo doe je dat!

Zo vind je de perfecte locatie voor je huwelijk

Gerelateerde bedrijven