Trouwen bij Landgoed Vollenhoven « Huwelijk

Landgoed Vollenhoven

Utrechtseweg 59
3732 HA De Bilt

030 2200032
info@landgoedvollenhoven.nl
www.landgoedvollenhoven.nl

Een bijzondere dag... een bijzondere plek

Alles op één locatie; de huwelijksvoltrekking, receptie, diner... het kan tegenwoordig allemaal op Landgoed Vollenhoven. Midden in het groen en in een historische setting kunt u geheel naar eigen inzicht invulling geven aan deze bijzondere dag. We laten u graag de verschillende locaties zien en bespreken hoe we uw wensen kunnen verwezenlijken.

In de loop der jaren zijn er op Landgoed Vollenhoven steeds meer locaties gekomen die voor de invulling van jullie trouwdag gehuurd kunnen worden. Het begon eind jaren negentig met de Oranjerie. Als de vorstgevoelige planten in de zomer buiten stonden, kon de Oranjerie gehuurd worden voor allerlei gelegenheden. Inmiddels zijn het Grote Huis en de Stal den Eijck er bijgekomen.
Landgoed Vollenhoven

Officiële trouwlocatie

De drie gebouwen zijn geheel verschillend, wat als groot voordeel heeft dat je voor de diverse gelegenheden altijd wel een goede oplossing kunt vinden. De Oranjerie kan de meeste mensen herbergen. Het Grote Huis is meer geschikt voor kleinere gezelschappen en de Stal den Eijck zit daar qua stijl en aantal mensen tussen in. De Stal den Eijck is op dit moment nog geen officiële trouwlocatie. In combinatie met de huur van de stal kunt u tegen gereduceerd tarief de huwelijksvoltrekking op het Grote Huis laten plaatsvinden.
Trouwen bij Landgoed Vollenhoven

Bruidsreportage in het park

Het park wordt regelmatig gebruikt voor het maken van trouwfoto’s. We kunnen wel zeggen dat de hiernaast afgebeelde theekoepel daarbij het favoriete plekje is. Maar ook wandelend in het bos met de mooie belichting worden sfeervolle foto’s gemaakt. Tegen een kleine vergoeding kunt u ook uw herinneringen van deze dag vastleggen. Indien uw bruiloft op Landgoed Vollenhoven plaatsvindt zijn daar uiteraard geen kosten aan verbonden.

Gerelateerde artikelen

Large_intieme_bruiloft

Voordelen van een intieme bruiloft

Large_tips_bruiloft_organiseren_marthabruin

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Large_trouwlocatie_desmockelaer_zuidlimburg

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Large_trouwlocatie_zoeken

Dit zijn de laatste trends in trouwlocaties

Gerelateerde bedrijven