Trouwen bij Museum De Buitenplaats « Huwelijk

Museum De Buitenplaats

Hoofdweg 76
9761 EK Eelde

050 3095818
info@museumdebuitenplaats.nl
www.museumdebuitenplaats.nl

Trouwen in De Oranjerie van Museum De Buitenplaats

De Oranjerie van Museum De Buitenplaats in Eelde is een schitterend decor voor jullie trouwdag. De Oranjerie leent zich bij uitstek voor recepties en is bovendien trouwlocatie van de gemeente Tynaarlo.

De Oranjerie van Museum De Buitenplaats wordt in de omgeving 'Klein Nijsinghhuis' genoemd. Dat is dankzij het ontwerp in een klassieke stijl en de toepassing van deels oude bouwmaterialen. De rijke decoratie draagt verder bij aan deze bijzonder hoogwaardige, voorname ruimte, zoals de vergulde zonnewijzer, kunstig houtsnijwerk (Maarten Robert) en schilderachtige marmeringen (Helmer Hut).
Trouwen bij De Oranjerie van Museum De Buitenplaats in Eelde

Prachtig decor voor jullie trouwdag

Gelegen in de tuin van Museum De Buitenplaats met prachtige bloemen, een perenberceau, beelden en vijvers, is dit de perfecte locatie voor uw trouwdag. Met een aangeklede koffietafel, exquise lunch, voortreffelijk meergangen diner of 'gewoon' een glaasje en een zoutje: zegt u het maar! De Oranjerie is ook buiten reguliere openingstijden van het museum inzetbaar. In De Oranjerie is zitplaats voor ruim 20 personen. Bij mooi weer gaan de terrasdeuren open en is er plek voor veel meer gasten. Wij bieden u graag een programma op maat.

Gerelateerde artikelen

18 september: Bruidsbeurs Ermerstrand

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Voordelen van een intieme bruiloft

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Gerelateerde bedrijven