Dark_loader
Trouwen bij De Theetuin Rijsoord « Huwelijk
Staticmap?center=51.8492032,4.5995911&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=51.8492032,4

De Theetuin Rijsoord

Pruimendijk 16
2988 XN Ridderkerk

0180 421008
info@detheetuinrijsoord.nl
www.detheetuinrijsoord.nl


Trouwen in de Theetuin Rijsoord.

De Theetuin is een officiële trouwlocatie. Vanaf maart 2011 bieden wij u de mogelijkheid om te trouwen bij ons in een romantisch trouwprieel, u krijgt met het sluiten van uw huwelijk in dit trouwprieel een waar sprookjeshuwelijk. Na de voltrekking van uw huwelijk kunt u met uw gasten aan de waterkant een toost uitbrengen.

De Theetuin

Wij kunnen voor u ook een trip in een echt "huwelijksbootje" verzorgen, een romantisch bootje waarin u met uw geliefde een stukje kunt varen om even samen na te praten (of vóór te praten) over uw huwelijk. Het is tevens een erg leuk item voor uw trouwfoto’s.

De Theetuin heeft voor u, als aanstaand bruidspaar, een voorbeeldbruiloft gemaakt van een compleet verzorgde trouwdag in ons sfeervolle restaurant en partycentrum idyllisch gelegen aan het rustieke water de Waal. In deze offerte gaan wij er van uit dat u bij ons in de echt verbonden wordt maar u kunt natuurlijk op een andere locatie trouwen en dan naar ons toekomen. Maakt u geen gebruik van ons Trouwprieel of de Starzaal om te trouwen, dan zal de offerte uiteraard gedeeltelijk een andere invulling krijgen.

Gerelateerde bedrijven