Trouwen bij Jasper Trouwt « Huwelijk

Jasper Trouwt

Burg. G.H. Dercksenstraat 5
2995 AA Heerjansdam

06 20756400
jaspertrouwt@outlook.com
www.jaspertrouwt.nl

Laat je trouwambtenaar niet aan het toeval over!

Ik heet Jasper Putter. Ik ben freelance trouwambtenaar. Sinds 2020 heb ik besloten meer tijd aan positieve dingen te besteden. En een bruiloft is bij uitstek een positieve gebeurtenis!

Jasper Trouwt

Er zijn twee mogelijkheden voor jullie trouwceremonie:

  • Uiteraard kan ik jullie wettelijk trouwen. Daarvoor moet ik door de gemeente waar jullie willen trouwen, worden benoemd als BABS voor één dag.
  • Zijn jullie (misschien vanwege alle coronamaatregelen) al getrouwd maar op een héle andere manier dan je in eerste instantie voor ogen had? Of wil je de trouwceremonie helemaal naar je eigen wensen bepalen, kies dan voor een ceremoniële plechtigheid!

Bij wettelijk trouwen hebben we ons te houden aan de regels en locaties die de gemeente goedkeurt. Ik doe mijn uiterste best om samen met de gemeente waar jullie trouwen, te kijken hoe we jullie ceremonie betekenisvol en uniek kunnen maken naar jullie wensen! Met mij kun je bijna alle kanten op.

Bij een ceremoniële plechtigheid heb je als bruidspaar de volledige regie over de ceremonie. En dan is heel veel mogelijk. De locatie en indeling van de ceremonie is dan helemaal aan jullie, en ik laat me dan ook graag door jullie uitdagen om mee te denken in een spetterende en originele ceremonie!

Mijn stijl is met humor, dynamisch en ik hou de vaart erin. De ceremonie mag best een beetje losjes en ontspannen zijn. Dus zoeken jullie nog een vlotte BABS? Jasper trouwt jullie graag!

Wil je met mij kennismaken? Stuur mij dan geheel vrijblijvend een berichtje en ik neem contact met jullie op. Tot snel!

Gerelateerde artikelen

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Kinderboek over trouwen

Trouwen in Zuid-Holland

Gerelateerde bedrijven