Trouwen bij Spido « Huwelijk

Spido

Willemsplein 85
3016 DR Rotterdam

010 275 99 73
events@spido.nl
www.spido.nl

Uw bruiloft op het water

Het ja-woord geven met de skyline van Rotterdam op de achtergrond.

Onze event afdeling denkt graag met u mee over de mooiste dag van uw leven. Wij snappen dat u uw trouwlocatie eerst van dichtbij wilt bekijken. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging van onze schepen.Spido

Het ontvangst en de huwelijksceremonie

Onze gastvrije bemanning staat klaar om al uw gasten te verwelkomen. Een welkomstdrankje en -hapje behoren tot de mogelijkheden. Voor het ja-woord blijven we nog even aan de kade. Dat is geen straf met de skyline van Rotterdam en Erasmusbrug als spectaculair decor, wauw! Een andere locatie aan het water is natuurlijk ook mogelijk.

Tijd om te proosten

Na de huwelijksceremonie beginnen wij met varen. De route is helemaal aan u. Onze kapitein adviseert u hier graag in. Tijdens de felicitaties kunnen wij een sprankelend glas bubbels serveren. Proost! Daarna is het moment aangebroken om de bruidstaart aan te snijden. U snijdt uiteraard zelf de eerste punt, vervolgens zal ons bedienend personeel het aansnijden van de taart vakkundig overnemen.Spido trouwlocatie

Culinaire verwennerij

De mogelijkheden voor het diner zijn eindeloos. Alle schepen hebben professionele keukens en ons ervaren keukenteam tovert met liefde de heerlijkste gerechten op tafel. Of het nu gaat om een uitgebreid driegangendiner of een gezellige BBQ. Niet ons te gek om uw dag onvergetelijk te maken!

Party time

Wilt u een spetterend feest of juist een rustige borrel. De opties voor een feestelijke afsluiting zijn zeer uitgebreid en daarom bespreken we dit graag met u in een persoonlijk gesprek. Zo kan binnen bijvoorbeeld een dansvloer worden gecreëerd met daaromheen enkele statafels en buiten kunnen wij op verzoek heaters plaatsen, zodat u kunt genieten van het sfeervolle buitendek. Ook op de wat frissere avonden.

Ontzorgen, service en kwaliteit staan bij Koninklijke Spido centraal. Met onze persoonlijke benadering hopen wij een bijdrage te leveren aan uw mooiste dag!

Gerelateerde artikelen

Trouwen en feesten bij De Smockelaer

Voordelen van een intieme bruiloft

Je droomhuwelijk ervaren? Met deze tips lukt het!

Trouwen in Zuid-Holland

Gerelateerde bedrijven