Dark_loader
Trouwen bij Brasserie Paardenburg « Huwelijk
Staticmap?center=52.2975315,4.8994697&zoom=15&size=640x275&maptype=mobile&markers=52.2975315,4

Brasserie Paardenburg

Amstelzijde 55
1184 TZ Amstelveen

020 4723678
info@brasseriepaardenburg.nl
www.brasseriepaardenburg.nl


Een toost op het kersverse bruidspaar!

De zon hoog aan de hemel, trouwen met uitzicht over een prachtige tuin, een schitterend bruidsboeket, elkaar het jawoord geven, de bruidstaart aansnijden, het glas heffen…

Brasserie Paardenburg

Wat u ook wenst, Paardenburg maakt het mogelijk. Onze medewerkers zorgen ervoor dat het u en uw gasten op deze bijzondere dag aan niets ontbreekt!

Een ceremonie, receptie en diner? Of een geweldig feest erachteraan? Bij ons kan alles! Joyce en Sophia van onze Hospitality Desk helpen u graag om van uw bruiloft één van de mooiste dagen van uw leven te maken!

Aankomst per huwelijksboot

Het prachtige, onlangs verbouwde, karakteristieke pand aan de Amstelzijde, het uitnodigende terras aan het water en de rustgevende tuin met spectaculaire tuinzaal vormen de perfecte locatie voor een stijlvol huwelijksfeest of diner. Het grote terras aan de Amstel was al een hotspot, maar door de recente metamorfose behoort deze plek nu tot één van de mooiste uit de regio. 

Paardenburg

Dichtbij Amsterdam, een eigen aanlegsteiger en met uitstekende parkeergelegenheden is Brasserie Paardenburg bij uitstek geschikt voor feestelijke evenementen en bijeenkomsten van 2 tot 500 gasten. Ook als u met de boot wenst te arriveren is dat geen probleem! 

Eindeloos genieten aan de Amstel

Het menu van Paardenburg is zorgvuldig samengesteld met eerlijke, verse producten gebaseerd op seizoen, streek en kwaliteit. Onze gasten zijn verzekerd van een goede en eerlijke afkomst van onze producten tegen een eerlijke en betaalbare prijs.

Paardenburg als centrale plek in de regio waar mensen bij elkaar komen en elkaar inspireren, waar mensen zaken doen en op ieder gewenst moment van de dag of de week willen genieten van onze gastvrijheid. Het is uw diner, borrel, catering, bruiloft of feest. Wij zetten graag onze ervaring, expertise en visie in om er een succes van te maken. Niets is ons te gek en alles is te realiseren. Paardenburg heeft de kennis en ervaring om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

Gerelateerde bedrijven