Trouwen bij Het Witte Huis Amsterdam « Huwelijk

Het Witte Huis Amsterdam

IJsbaanpad 45
1076 CV Amsterdam

06 12 65 48 82
info@hetwittehuisamsterdam.nl
www.hetwittehuisamsterdam.nl

Uw trouwdag is een dag om nooit te vergeten!

Het Witte huis in Amsterdam is een authentiek gebouw met een gezellige sfeer dat een capaciteit van minimaal 50 tot maximaal 150 personen heeft. De mooiste dag van je leven verdient een geweldige locatie; Het Witte Huis in Amsterdam, om de hoek van het Olympisch Stadion.  Trouwen in Het Witte Huis Amsterdam

Aan deze dag wil je later kunnen terugdenken met de gedachte “wat was dat een geweldig feest!” Het moet een dag zijn waarop alles klopt en waarop jullie écht kunnen genieten van elkaar en de gasten. Over een prachtige trap in het midden van de zaal, komt u vanaf twee kanten elkaar symbolisch weer in het midden tegen.

Officiële trouwlocatie van Amsterdam

Wij zijn een officiële trouwlocatie, waar de plechtigheid met ambtenaar mag plaats vinden. Hier na kunt u lekker blijven voor het diner en een spetterend feest. Wij beschikken over een eigen catering, waardoor wij scherpe prijzen kunnen aanbieden.

Het team van Het Witte Huis werkt met u samen om uw evenement te organiseren, van de opstelling tot het middelpunt, zoals de ceremonie, bloemstukken, catering en verlichting voor de bruiloft.Witte Huis Amsterdam trouwlocatie

Het Witte Huis beschikt over 50 parkeerplaatsen waar u en (een deel) van uw gasten geheel kosteloos kunnen parkeren. Onze jarenlange ervaring in het organiseren van persoonlijke gelegenheden, maakt dat wij exact weten wat er nodig is voor de perfecte bruiloft.

Van de ontvangst tot het draaiboek en van de culinaire invulling tot aan de ceremonie. U hoeft alleen de trouwambtenaar en de datum te regelen. 

Graag ontvangen wij u bij Het Witte Huis voor een vrijblijvende kennismaking!

Gerelateerde artikelen

Lampionnen als trouwdecoratie

Trouwen in Noord-Holland

Een bruiloftslunch bij je thuis organiseren: 5 handige tips

Trouwen op de Amsterdamse grachten

Gerelateerde bedrijven